Gabriela Dinu Știri 22.01.2023 19:42

Când începe noul sezon Imperiul Leilor pe Pro TV și cine sunt noi juraţi

Imperiul Leilor revine la Pro TV. Sezonul 2 va apărea în 2021 şi are o mulţime de surprize pentru fani. Membrii juriului sunt oameni celebri din România, cu afaceri uriaşe, şi sunt pregătiţi să ajute oamenii la început de drum, cu idei geniale şi vise măreţe.

Cei patru „lei” ai sezonului 2 sunt Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Dragoş Petrescu şi Bogdan Micu. Pro TV încă a anunţat data exactă a începerii emisiunii, pe 10 februarie, de la ora 20:30.

Cine sunt noii juraţi de la Imperiul Leilor 2021

Dan Şucu este recunoscut în România pentru afacerea Mobexpert. Este cel mai important brand de mobilă şi decoraţiuni din România, care a fost dezvoltat imediat după Revoluţia din 1989 şi a crescut an de an până a ajuns la imperiul care este în prezent, existând în România şi în străinătate nu mai puţin de 26 de hypermarketuri. Cifra de afaceri a Mobexpert este de 200 de milioane de euro şi are 2.300 de angajaţi în toate sucursalele.

Dan Şucu
Dan Şucu, jurat de la Imperiul Leilor, în timpul filmărilor de la sezonul 2. Sursa foto: ProTV

Dan Şucu, „colosul” de la Imperiul Leilor, sezonul 2

„Mi-ar plăcea să descopăr o afacere care să se transforme într-un produs, într-un serviciu, pe care să-l poți marketa imediat. Idealul ar fi un produs în care să pot să investesc alături de noul meu partener și care să fie pe piață în cât mai scurt timp din clipa în care am decis sau chiar pe perioada în care acest show o să fie pe post”, a spus Dan Şucu despre participarea sa la Imperiul Leilor.

Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette, jurat la Imperiul Leilor 2021

Cristina Bâtlan este fondatoarea grupului de încălţăminte Musette şi a intrat în afaceri pe când avea doar 19 ani, după ce a renunţat la cursurile Facultăţii de Drept. Alături de Robert Bâtlan, a dezvoltat o afecere cu materiale textile, după care au început cu Musette, brand ce a devenit în prezent cel mai important din România în materie de încălţăminte. Are 28 de magazine în ţară şi în afară şi o cifră de afaceri de 16 milioane de euro.

 

Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette. Sursa foto: pro TV
Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette. Sursa foto: Pro TV

„Aș vrea să investesc într-o companie sau afacere în care nu ar trebui să mă preocup neapărat de bunul mers, ci să vin ca business angel, să întâlnesc oameni care știu cum se face lucrul acesta și să-l facă bine. Mă reinventez permanent, așadar, am nevoie de inspirație în business-ul meu actual, dar și în viața mea de zi cu zi”, spune Cristina Bâtlan, cel mai „blând leu” din Imperiu.

Dragoş Petrescu revine la Imperiul Leilor

Fondatorul City Grill revine în show-ul de la Pro TV pregătit să îşi asume riscuri şi să ofere şanse: „Traversăm o perioadă dificilă, dar ce m-a determinat să accept să intru în sezonul 2 a fost dorința mea de a ajuta antreprenorii, de a-i inspira, de a-i convinge că meseria de antreprenor nu este una rușinoasă sau nesigură. Evident, există un risc, însă în situația în care reușești și poți avea un sprijin, și nu neaparat material, ci unul de mentorat de la oricare din leii din panel, acest lucru te poate ajuta să reușești. Acesta este principalul motiv pentru care sunt aici”.

Draoş Petrescu, fondatorul City Grill. Sursa foto: Pro TV
Draoş Petrescu, fondatorul City Grill. Sursa foto: Pro TV

Bogdan Micu, al patrulea leu din show-ul Pro TV

Surpriza acestui sezon este Bogdan Micu, cel mai tânăr antreprenor care a intrat în Arena Leilor. Are 36 de ani şi este reprezentantul noii generaţii, având afaeri în nu mai puţin de 13 sectoare de activitate, precum energie verde, comerţ construcţii, banking, IT ori săli de sport.

Bogdan Micu, în timpul filmărilor de la Imperiul Leilor, sezonul 2. Sursa foto: Pro TV
Bogdan Micu, în timpul filmărilor de la Imperiul Leilor, sezonul 2. Sursa foto: Pro TV

„Principala mea motivație pentru care am venit în Imperiul Leilor este dorința de a promova antreprenoriatul în România și acesta cred că este un mediu foarte bun pentru a face asta. Contrar aparențelor, antreprenoriatul nu este foarte popular printre tineri. Vreau să transmit prin apariția mea aici că poți să ai succes și când ești tânăr. Atunci când ești tânăr ai curaj să-ți asumi mai multe riscuri, ceea ce este esențial pentru antreprenoriat, pentru că nu ai nimic de pierdut. Încerci lumea cu degetul!”, a spus Bogdan Micu despre participarea sa în show-ul de la Pro TV.