Gabriela Dinu Știri 14.09.2023 11:42

Cine sunt actorii serialului fenomen Bate la ușa mea

Cine sunt actorii serialului fenomen Bate la ușa mea

Bate la uşa mea este un serial fenomen trucesc, adorat de mulţi, inclusiv de români. Aşa cum s-a întâmplat şi la case mai mari, pe platoul de filmare al acestei producţii, actorii s-au îndrăgostit lulea.

Locul în care destinul li s-a unit şi şi-au găsit perechea, platoul de filmare pentru producţia Bate la uşa mea. Este vorba despre Hande Ercel, o frumoasă turcoaică în vârstă de 27 de ani.

„Bate la uşa mea”, serialul turcesc fenomen, în care actorii din rolurile principale se iubesc nebuneşte

Aceasta a fost aleasă Miss Turcia în urmă cu 10 ani, iar de atunci a fost fotomodel, după care a început să lucreze în industria filmului. Aici şi-a găsit şi jumătatea, în persoana lui Kerem Bursin, un alt actor din Turcia, la fel de apreciat de fanii de ambele sexe.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de doi ani, când au început filmările serialului turcesc Sen Cal Kapimi. S-au iubit în mare secret până în primăvara acestui an, când nu au mai putut ţine totul ascuns.

În prezent, cei doi filmează în continuare pentru serialul turcesc denumit „Bate la uşa mea” şi povestea lor de dragoste din viaţa reală îi ajută enorm să îşi joace rolurile cu succes.

Citeşte şi:

Hande Ercel: CV, vârstă, înălțime, greutate, seriale, filme, iubit, salarii
Lista completă a actorilor din serialul Nemilosul Istanbul de pe Kanal D. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Cel care i-a dat de gol în luna aprilie a acestui an pe cei doi amorezi care se chinuiau de peste doi ani să ţină totul secret este un jurnalist turc, pe nume Akif Yaman, care i-a urmărit acasă la Hande. În spatele casei actriţei erau ascunse ambele maşini ale actorilor din serialul Bate la uşa mea, pentru a nu fi observate de curioşi.

Pe lângă deja cunoscuţii Hande Ercel şi Kerem Bursin, în serialul turcesc „Bate la uşa mea” au mai fost distribuiţi şi Evrim Dogan, Anil Ilter, Elcin Afacan, Basak Gümülcinelioglu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Neslihan Yeldan, Amir Hossein Ghezelbash, Cagri Citanak, Melisa Döngel, Ilkyaz Arslan, Bige Önal, M. Sitare Akbas, Ahmet Somers.