Ionuț Nițulescu Filme & Seriale 12.01.2024 10:57

5 seriale turcești pe care să le urmărești pe Kanal D sau Netflix

5 seriale turcești pe care să le urmărești pe Kanal D sau Netflix

Serialele turcești au cucerit în ultimii ani inimile oamenilor din regiune balcanică datorită poveștilor de viață intense și a personajelor care par foarte realiste. În continuare vă prezentăm 5 seriale care pot fi vizionate pe platforma Netlix sau pe Kanal D.

Seriale turcești pe care să le urmărești pe Netlifx

The Protector

Serialul care poate fi găsit pe platforma Netflix prezintă povestea de viață a unui bărbat care are legături un ordin secret antic. Acesta, care trăiește în Instanbulul de astăzi, pornește într-o adevărată aventură în care se luptă să salveze orașul de un inamic nemuritor.

Love 101 

Unul dintre cele mai noi seriale de pe Netflix din 2020, Love 101, prezintă aventurile prin care trec mai mulți studenți în timp ce încearcă să își determine profesoara să se îndrăgostească de antrenorul de basket. În timp ce fac acest lucru, aceștia reușesc să se împrietenează, să se îndrăgostească ei înșiși și chiar să aibă curajul să se accepte așa cum sunt.

Citește și: TOP 7 cele mai bune filme cu mafioți în rolurile principale

Seriale turcești pe care să le urmărești pe Kanal D

Mă numesc Züleyha

Serialul difuzat de Kanal D aduce în inimile telespectatorilor o poveste de dragoste, devotament, dar și gelozie, trădare și lupta acerbă pentru avere. Poveste de dragoste a celor doi protagoniști Yilmaz Akkaya și Züleyha are loc în Instanbul, în anii ’70, dar și în Çukurova și Adana. Tinerii trec prin  întâmplări frumoase, dar și prin evenimente care le pun viața în pericol după ce Yilmaz comite o crimă pentru a-și proteja iubita.

Lacrimi la Marea Neagră 

Un serial turcesc care aduce în prim plan una dintre cele mai grave probleme ale societății în care trăim – violența domestică – prezintă povestea unei victime care încearcă să iasă din mediul toxic în care trăiește – o relație plină de violență. Protagosnista din serialul difuzat de Kanal D devine un adevărat model de urmat și readuce speranța în inimile victimelor, luptându-se cu toate greutățile pentru a-și putea recăpăta viața.

Patria mea ești tu 

Serialul îi aduce în prim plan pe Cevdet și Azize, doi îndrăgostiți care se luptă din răsputeri să își protejeze relația și dragostea într-un mediu de război. Acțiunea are loc în timpul războiului de independență al Turciei și este inspirat din fapte reale. Celebrul actor turc Halit Ergenc îi dă gals lui Cevdet, considerat erou național în Turcia.