Gabriela Dinu Știri 23.01.2022 19:35

Kerem Bursin: CV, vârstă, înălțime, greutate, seriale, filme, iubită, salarii

Kerem Bursin: CV, vârstă, înălțime, greutate, seriale, filme, iubită, salarii

Kerem Bursin este un celebru actor de firme turceşti, care se iubeşte în prezent cu Hande Ercel, o actriţă de la el din ţară, fotomodel din noua generaţie.

Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din Turcia şi s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare, în timp ce lucrau la serialul Sen Cal Kapimi.

Cine este şi cum a devenit cunoscut Kerem Bursin?

Au jucat în rolurile principale şi au intrat în rol mai mult decât ar fi trebuit, s-au îndrăgostit şi în viaţa reală şi în prezent formează un cuplu bine sudat şi apreciat.

La început, şi-au ţinut ascunsă relaţia, însă cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, repetatele apariţii împreună au început să pună semne de întrebare şi aceştia au recunoscut în cele din urmă că sunt împreună.

Kerem Bursin s-a născut pe 4 iunie 1987 în Istanbul şi a devenit cunoscut după rolurile avute în serialele turceşti Güneşi Beklerken (2013−2014), Şeref Meselesi (2014−2015) and Sen Çal Kapımı (2020–2021).

Kerem Bursin s-a născut pe 4 iunie 1987 în Istanbul şi a devenit cunoscut după rolurile avute în serialele Güneşi Beklerken (2013−2014), Şeref Meselesi (2014−2015) and Sen Çal Kapımı (2020–2021).

Date Biografice Hande Ercel: înălțime, greutate

Nume complet: Hande Ercel
Data naşterii: 24 noiembrie 1993
Locul naşterii: Turcia
Partener: singur
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,80 m

Până să se mute în Turcia, acesta a locuit în numeroase ţări, precum Scoţia, Indonezia, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Malaezia, Statele Unite ale Americii. În 1999, pe când avea doar 12 ani, s-a mutat alături de familie în SUA, acolo unde a absolvit Emerson College, specializarea de Marketing şi Comunicare.

S-a întors în Turcia când a devenit adult şi aici cariera sa de artist a înflorit. Mai mult, recent a demonstrat că este şi extrem de fericit şi împlinit în viaţa personală, după ce s-a cuplat cu frumoasa Hande Ercel, o actriţă de doar 28 de ani. Pentru rolurile sale, Kerem îşi negociază contractul individual, în funcţie de film şi de bugetele de care producătorii dispun.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: