Gabriela Dinu Știri 24.05.2022 16:53

Cum poți vedea Online serialul turcesc Bate la ușa mea

Cum poți vedea Online serialul turcesc Bate la ușa mea

Bate la uşa mea este un serial turcesc devenit fenomen, filmat în 2020 şi urmărit în prezent cu sufletul la gură de milioane de fani din întreaga lume. Hadi Ercel şi Kerem Bursin sunt actorii principali din filmul care a înnebunit lumea pasionată de romantismul turcesc.

Acesta poate fi vizionat în format online, însă trebuie să reţineţi că nu este vorba despre o platformă aşa cum este Netflix, de exemplu, care oferă servicii de streaming online contra unei sume achitate prin intermediul unui abonament.

Cum să vezi onlibe serialul fenomen turcesc „Bate la uşa mea”?

Nu, căci serialul „Bate la uşa mea” sau „Sen Cal Kapimi” poate vi urmărit pe internet folosind YouTube ori site-urile de streaming online care  nu sunt tocmai ortodoxe.

Există numeroase astfel de site-uri, care vă oferă serialul favorit inclusiv cu subtitrare în limba română. Aşadar tot ce trebuie să faceţi este să daţi un simpli search pe google şi zeci de site-uri se vor afişa în faţa voastră, unde puteţi urmări serialul. Veţi avea, însă, parte de reclame numeroase şi trebuie să aveţi grijă să nu accesaţi materiale pe care ar putea fi imprimaţi viruşi.

„Bate la uşa mea” este un serial turcesc deosebit, care are ca actori principali două vedete din Turcia. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, încă de la începutul producţiei.

Hadi Ercel şi Kerem Bursin, îndrăgostiţi fără „leac”

Hadi Ercel şi Kerem Bursin s-au cuplat în 2020, atunci când au început filmările serialului şi au ţinut toată relaţia secretă, până când un jurnalist turc i-a văzut maşina actorului parcată în spatele casei femeii, pusă chiar la „derută”, pentru  a nu putea fi observată de nimeni. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din… parcare şi acesta i-a dat în vileag.

De atunci, toată lumea ştie că Hadi Ercel şi Kerem Bursin se iubesc atât pe platourile de filmare, cât şi în viaţa reală, zi de zi.