Gabriela Dinu Știri 11.02.2023 13:01

Cele mai bune oferte de cafea online – Top Magazine online de cafea

Cele mai bune oferte de cafea online - Top Magazine online de cafea

Cafeaua este acea licoare fără de care nu îţi poţi începe ziua de muncă, în cele mai multe cazuri. Sau răsfăţul tău din dimineţile de weekend, când te trezeşti şi vrei să leneveşti.

Indiferent de modul în care alegi să îţi consumi cafeaua, aceasta trebuie să fie una pe gustul tău, iar aici ai un ghid complet despre cum să o găseşti pe cea perfectă pentru tine.

Cum să îţi comanzi cafea online, la ofertă

După ce ne-am decis ce tip de cafea ne este necesară trebuie, în mod firesc, să vedem şi de unde o achiziţionăm. Pentru cei mai comozi sau fără timp liber la dispoziţie, vă venim în ajutor cu un top al magazinelor care comercializează cafeaua online. Acolo unde trebuie să dai un simplu click şi comanda îţi va veni la uşă în doar câteva zile.

În funcţie de mediul în care vei utiliza cafeaua se poate alege aceasta în primul rând. Pentru acasă sau pentru la birou poţi alege cafelele comerciale, precum Lavazza Crema e Aroma, Lavazza Tierra Colombia, Dallmayr Crema D’Oro, Jacobs Kronung Crema, Lavazza Qualita Oro, Illy inclusiv cafelele profesionale.

Cele mai bune magazine online de unde poţi cumpăra cafea

Pentru cei mai pretenţioşi, cei care vor să aibă parte de gusturi diferite, cu anumite particularităţi, este recomandată cafeaua de origine, ori cea de specialitate, atent cultivată, procesată şi păstrată, din Columbia, Etiopia, Costa Rica, Brazilia, Peru, Guatemala, Nicaragua.

Pentru domeniul horeca, adică baruri, restaurante şi cafenele, se recomandă Lavazza Super Crema, Lavazza Tierra Selection, Pellini Top, Illy Espresso Classico, Bazzara, Vergnano, în timp ce pentru cafeaua din automatele de tip vending veţi putea achiziţiona Lavazza Gusto Forte Vending, ICS Espresso, Covim Orocrema, Tchibo Creme Suisse sau Carraro Marrone.

Top oferte de cafea online

Pe compari.ro îţi poţi alege sortimentul de cafea favorit şi acolo veţi descoperi preţurile de la toate magazinele care le comercializează online. De exemplu, Lavazza Crema e Aroma boabe, de 1 kilogram, poate fi achiziţionată de pe Kfea.ro la preţul de 54,89 lei, de pe Caffe Online la 56,70 lei sau de pe Coffe Place, unde este şi cea mai ieftină, începând de la 53,99 lei, cu livrare sau cu ridicare din magazin.

Lavazza Crema şi Aroma este cel mai comandat produs de pe site-urile care comercializează cafeaua online. Are un gust comun, fiind compusă din 50% cafea arabica, ce este combinată cu cafeaua tare, cremoasă, dar nu la fel de aromată, robusta.

Cele trei magazine online menţionate anterior au tot timpul oferte şi se bat în reduceri pentru orice tip de cafea o comercializează, nu doar Lavazza. Aici vă puteţi găsi în general orice marcă de cafea vă doriţi şi, cu cât veţi achiziţiona mai multe produse, cu atât costul va fi mai mic per produs.

Cum să îţi găseşti magazinul online pentru cafea, cu cele mai mari oferte

Pe lângă Kfea,ro, caffeonline şi coffeplace, vă mai puteţi achiziţiona cafea de toate tipologiile de pe Bazar Coffee, Cafeo, Espresso Cafe, Cafelim, cafetina.ro, Starcafe, Saveo sau Cafemagia.

Un alt sortiment de cafea ce este intens consumat şi comercializat este Fortuna Rendez Vous boabe, la un kilogram. Aceasta poate fi achiziţionată la preţul de 59,99 lei de pe Caffe Online şi Coffe Place, dar şi de pe Espresso Cafe, acolo unde costă 64,50 lei. Este un amestec de cafea arabica, din mai multe soiuri, şi are arome florale şi fructate, cu o consistenţă ce se aseamănă foarte tare cu pudra de cacao.

Un alt sortiment de cafe ce este achiziţionat online, dar care se regăseşte şi în magazine, este Dallmayr Prodomo boabe, de 500 gr. De pe Kfea.ro, acesta se poate achiziţiona la preţul de 31,45 lei fiind şi cea mai ieftină variantă. De pe Coffe Place se va putea cumpăra cu 32,99 lei, în timp ce pe Espresso Cafe preţul este puţin mai ridicat şi costă 35,30 lei. Acest sortiment de cafea este ideal pentru cei care vor să consume o cafea tare, fiind bogată în cafeină, cu un conţinut mai ridicat decât cele prezentate anterior. Procesul de prăjire a fost special realizat pentru o cafea tare, cu o aromă delicată şi o aciditate redusă. Probabil v-aţi dat deja seama despre ce sortiment de boabe de cafea este vorba, inconfundabila robusta. Aceasta este mai tare decât arabica şi poate fi consumată în amestec cu aceasta.