Gabriela Dinu Utile 16.12.2022 17:58

Ce salarii și ce beneficii au angajații de la Selgros. Cât ia o casieră și cu cât este plătit un șef

Ce salarii și ce beneficii au angajații de la Selgros. Cât ia o casieră și cu cât este plătit un șef

Selgros face angajări pe toată perioada anului, dar cât câştigă un lurător în acest lanţ de magazine?

Aparţinând de lanţul elveţian TransGourmet, Selgros a apărut la noi în ţară în 2001 şi de-a lungul timpului s-a răspândit în cele mai importante regiuni din România.

Cu cât sunt plătiţi angajaţii de la Selgros în România?

Ca în orice domeniu de activitate, angajaţii de la Segros sunt plătiţi în funcţie de experienţa pe care o au în câmpul muncii sau pe un post similar, postul pe care îl ocupă şi altele. Conform site-ului de specialitate, undelucrăm.ro, lucrătorii comerciali din magazinele Selgros au salarii atractive, la care se adaugă şi bonusurile lunare de performanţă, precum şi tichetele de masă.

Un comisionar la Selgros, pe program de muncă full time şi o experienţă de peste 3 ani pe acest post, va încasa în fiecare lună un salariu în valoare de 2.100 de lei.

Un distribuitor angajat în cadrul aceluiaş complex de magazine, indiferent de oraşul în care îşi exercită meseria, va primi 1.700 de lei lunar, plus tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Cine are cel mai mic salariu de la Selgros?

Un adjunct şef de raion cu o experienţă de peste un an este remunerat cu un salariu net în fiecare lună de 2.000 de lei, în timp ce un lucrător comercial care lucrează 8 ore şi are o experienţă de cel puţin 3 ani pe acest post va primi suma de aproximativ 1700 de lei.

Un salariu ceva mai atractiv îl au coordonatorii de introducere comenzi. Cu o experienţă de cel puţin 2 ani, aceştia iau 2.350 de lei pe lună, plus bonuri de masă în valoare de 300 de lei. Totodată, aceştia încasează inclusiv bonusuri lunare de până la 500 de lei.

Citeşte şi:
Ce salarii au, de fapt, angajații de la radio Kiss FM
Ce salarii au angajații de la Jysk București

Şeful caselor de marcat ia 1.800 de lei, iar lucrătorii comerciali ori inventariştii câştigă 1900 de lei, plus 300 de lei bonuri de masă. Un casier comercial ia 1.560 de lei, fiind cel mai slab plătit post din cadrul companiei.