Gabriela Dinu Știri 02.12.2021 16:58

Ce salarii au, de fapt, angajații de la radio Kiss FM

Ce salarii au, de fapt, angajații de la radio Kiss FM

Kiss FM este unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din România. Anagajaţii de aici, indiferent de departamentul din care fac parte, au salarii bune, conform recenziilor de pe site-urile de specialitate.

Echipa de la Kiss FM este formată din Ana Moga, Andreea Berghea, Andrei Ciobanu, Cristi Neacşu, Cristi Nitzu, Dan Finţescu, DJ Jonnessey, DJ Lexy şi Oldskull, DJ Yang, Ionuţ Rusu, Johnny Bădeliţă, Marian Boba, Marian Maican, Marian Soci, Nico Creciunesc şi OLiX.

Ce salariu are un DJ de la Kiss FM?

Toţi aceştia sunt oameni care au emisiuni de-a lungul zilei la Kiss FM şi vocile lor le ştiţi de la radio, însă echipa este cu mult mai mare cu cât fiecare emisiune are parte de o mulţime de angajaţi care se asigură că totul merge perfect.

Salariile celor care prezintă emisiuni pornesc de la 2.500 de euro şi ajung până la 3.000 de euro, conform surselor din interiorul postului de radio. Ca în fiecare domeniu şi aceştia sunt plătiţi în funcţie de experienţa pe care o au dar şi în funcţie de tronsonul orar pe care rulează.

Ceilalţi angajaţi au salarii normale pentru munca depusă, redactorii au aproximativ 3.500 de lei pe lună, inginerii şi cei de la partea tehnică sunt plătiţi cu sume care ajung şi până la 5.000 de lei.

Citeşte şi:

Cât este chiria pentru o tarabă în Piața Obor. Cât plătesc lunar oamenii care vând acolo
Cine este cel mai slab vlogger din România. Deși apare la toate televiziunile, are doar 20 subscriberi

Conform recenziilor realizate de foştii sau actualii angajaţi ai companiei pe site-ul de specialitate undelucram.ro, Kiss FM este un loc de muncă bun, cu un salariu bun, în cadrul căruia există oportunităţi de avansare, timpul liber este respectat şi procedurile şi valorile impuse sunt pe placul personalului.

Foştii angajaţi au relatat că ar recomanda această firmă apropiaţilor şi sunt încântaţi de faptul că este un loc unde te poţi întâlni cu diverşi artişti din România.

La capitolul bile negre, aceştia au notat faptul că angajaţii cu funcţii de conducere nu sunt receptivi la ideile şi propunerile angajaţilor noi şi par a se teme să nu le fie luat locul.