Gabriela Dinu Știri 24.10.2021 19:39

Ce salarii au angajații de la Jysk București

Ce salarii au angajații de la Jysk București

Jysk este un magazin cu origini scandinave, care face deliciul cumpărătorilor din Bucureşti şi nu numai. Este un grup uriaş, cu peste 2.200 de angajaţi, care comercializează decoraţiuni şi mobilă.

Şefii Jysk au instaurat în interiorul companiei una dintre cele mai importante valori pentru ei. Se numeşte „the right to speak up”, adică dreptul de a-şi spune părerea şi toţi angajaţii o fac.

Cum te poţi angaja la Jysk Bucureşti?

Studiile pe marginea acestui subiect au demonstrat de-a lungul timpului că deciziile care au fost luate pe seama părerilor angajaţilor au fost extrem de utile.

Pe platforma undelucram.ro, mai mulţi actuali sau foşti angajaţi, pe diverse funcţii, au comentat cu privire la mediul de lucru, salarii şi valorile promovate de către Jysk. Aşa a ajuns ca în Bucureşti, un job la Jysk să fie extrem de apreciat, judecând, desigur, la nivelul magazinelor de profil.

Ce salariu are un angajat Jysk?

Astfel, angajaţii din Bucureşti şi nu numai, sunt plătiţi în conformitate cu studiile, experienţa şi performanţa. Un angajat cu o experienţă pe postul de Sales Manager Completios are un salariu lunar net de 2.500 de lei. Un consultat de vânzări încasează suma de 2.380 de lei salariu, la care se adaugă şi tichetele de masă, în valoare de aproximativ 300 de lei pe lună. Un asistent de vânzări ia 2.000 de lei, un lucrător de depozit ia 1900 de lei, plus 500 de lei din bonusurile de performanţă.

Citeşte şi:

Ce salariu are în 2022 un polițist de la rutieră cu tot cu bonusuri și sporuri
Ce salariu are un shaormar supervizor la restaurantele Calif

Un director adjunct, cu o experienţă de cinci ani în domeniu, are un salariu de 3.000 de lei net, la care se adaugă bonusuri din vânzări, plus tichetele de masă de aproximativ 300 de lei.

Angajaţii Jysk au parte şi de o mulţime de beneficii, după cum au povestit chiar ei:

  • asigurare medicală privată;
  • tichete de vacanță;
  • tichete de masă;
  • tort de ziua fiecărui angajat;
  • zilnic fructe și cafea;
  • ieșiri trimestriale în oraș cu echipa magazinului.