Gabriela Dinu Știri 06.07.2023 16:07

Cătălin Cazacu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri

Cătălin Cazacu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri

Cătălin Cazacu este unul dintre fostii concurenţii emisiunii Dancing on Ice, difuzată la Antena 1. Acesta a facut parte din echipa cu Codruţa Moiseanu, de profesie antrenor şi coordonator al unei secţii de patinaj artistic din Bucureşti.

Cei doi luptă de dragul lui Cezar Sendrea şi pentru a-i îndeplini acestuia marele vis, acela de a face performanţă în sportul său preferat, hocheiul. Are doar 15 ani şi speranţe mari, însă banii sunt cea mai mare problemă, cheltuielile pentru a putea practica acest sport fiind prea mari pentru el şi familia lui, iar Cătălin Cazacu luptă chiar pentru asta.

Cine este şi cu ce se ocupă Cătălin Cazacu?

Cătălin Cazacu este campion la motociclism şi puţini sunt cei care ştiu asta despre el. Este născut pe 11 mai 1984 în Timişoara şi până să îşi dedice viaţa vehiculelor cu două roţi, acesta a fost fotbalist. S-a născut la Timioşoara, dar primii şapte ani din viaţă i-a trăit la Braşov, locuind la bunicii pe care i-a stimat o viaţă:

„Putina lume știe că a început cu fotbalul, nu cu motociclismul. Am găsit o poză de-a lui de când avea vreo șapte ani, cu echipa Poli Timișoara. A fost în Olanda, acolo a luat diplomă pentru cel mai tânăr concurent. După aceea, a fost în Franța cu echipă de fotbal de juniori, a fost și în Germania.

Dar nu s-a lipit de el fotbalul și a sărit pe motociclete”, povestea mama lui Cătălin Cazacu despre acesta.

Adevărul despre relaţia dintre Cătălin Cazacu şi Brigitte Pastramă

Este şi om de afaceri, iar pe când avea doar 18 ani a pus bazele primului său business, un club în Timişoara. Şi-a vândut clubul din cauza problemelor financiare pe care le-a întâmpinat, însă nu s-a lăsat şi şi-a făcut o altă firmă, de data aceasta de pază, cu peste 100 de angajaţi.

Cătălin Cazacu a fost un adevărat cuceritor şi s-a iubit de-a lungul timpului cu numeroase femei celebre, precu, Nicoleta Delinescu, o cântăreaţă de muzică populară, care l-a făcut şi tătic, după ce i-a născut un băieţel. A cerut-o de soţie, însă aceasta l-a refuzat pe motiv că nu se simţea pregătită pentru a face asta.

S-a mai iubit şi cu Maria Simion, Ilinca Obădescu, Brigitte Pastramă, despre care se spune chiar că ar fi divorţat de Ilie Năstase, după ce a fost prinsă cu Cazacu.

– în prezent, acesta se iubeşte cu Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Şi blodina a mai avut relaţii serioase în trecut, având chiar şi o căsătorie la activ.
– vrea să se aşeze la casa lui cu Ramona şi chiar se gândesc serios să facă un copil;
– până să vină la Antena 1, acesta a prezentat emisiunea Vulturi de noapte, alături de Victor Slav, la Kanal D

Date Biografice Cătălin Cazacu: înălțime, greutate

Nume complet: Cătălin Cazacu
Data naşterii: 11 mai 1984
Locul naşterii: Timişoara, România
Parteneră: Ramona Olaru
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,72 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: