Gabriela Dinu Știri 16.04.2022 19:23

Carmen Chindriş: CV, vârstă, înălţime, afaceri, avere, familie, tarif pentru cântări

Carmen Chindriş: CV, vârstă, înălţime, afaceri, avere, familie, tarif pentru cântări

Carmen Chindriş este solista Tarafului Rutenilor, una dintre cele mai apreciate formaţii de muzică de petrecere din România. Piesa cu care aceştia au dat lovitura se numeşte „Ziua în care tu m-ai sărutat” şi după aceasta au urmat şi alte hituri.

Despre frumuşica de la voce vom afla mai multe din rândurile care urmează. Avea doar 7 ani atunci când a descoperit cât de mult îi place muzica, iar pe vremea aceea doar cânta şi dansa prin casă, cu gândul că într-o zi va ajunge cântăreaţă.

Ce scrie în CV-ul lui Carmen Chindriş, solista de la Taraful Rutenilor?

Sora ei mai mare a convins-o să se înscrie la cursurile de canto de la Şcoala Populară de Arte din Sighetu Marmaţiei, după cum a povestit chiar ea: „De atunci a început totul. Chiar dacă eram mică, am simțit că muzica este pentru mine. Dupa câteva luni de pregătire a venit și momentul mult așteptat în care trebuia să urc pe scenă pentru prima data. Poate pare ciudat, dar a fost primul și singurul spectacol de până acum, în care nu am avut deloc emoții.

Îmi aduc aminte zâmbind, de învățătoarea mea din școala generală, care vedea talentul meu și dorința de a cânta, încercând să mă învețe bazele teoriei muzicale, dar pentru mine partea practică mi se părea mult mai interesantă. Voiam doar să cânt și atât. Nu înțelegeam motivul pentru care ea încerca să mă învețe această “matematica”. Era convinsă de viitorul meu în acest domeniu. Primeam cele mai proaste note din școală, la muzică, dar nu înțelegeam de ce. Pe parcurs am început să-mi dau seama că își dorea doar să urmez pașii corecți de la început, lucru care mi-a fost și îmi este și acum de mare folos.”

Date Biografice Carmen Chindriş: înălțime, greutate

Nume complet: Chindriş Carmen
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Sighetu Marmaţiei
Partener: singură
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,55 m

Până la 15 ani, Carmen a cântat la chitară, a făcut parte dintr-un ansamblu de dansuri populare şi a participat ca solist la mai multe concursuri muzicale. După ce a terminat liceul, aceasta s-a întâlnit pe Livius Lauruc, cel care i-a devenit manager şi alături de care lucrează şi în prezent. Este absolventă a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj – Napoca– Facultatea de Interpretare Muzicală, secția Canto şi a luat licența în anul 2015 cu rolul lui Cherubino din „Nunta lui Figaro” de W. A. Mozart.

Pentru că a simţit nevoia de a cânta altceva, a decis alături de managerul său, să înfiinţeze Taraful Rutenilor, formaţie care se bucură de un real succes. Dacă vrei să îţi cânte la nuntă, trebuie să te cauţi bine în buzunar de bani, căci tariful lor nu este deloc de neglijat. Pentru două programe muzicale a câte o oră fiecare, preţul este de 8.000 de euro, la care se adaugă cheltuielile de transport, în valoare de 500 de euro, plus cazarea a 16 persoane în 8 camere duble.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: