Ionuț Nițulescu Filme & Seriale 22.12.2022 17:51

Când apare sezonul 6 al serialului Netflix Peaky Blinders

Când apare sezonul 6 al serialului Netflix Peaky Blinders

Fanii serialului Peaky Blinders mai au de așteptat până când se vor putea bucura de sezonul cu numărul 6. Din păcate, pandemia de coronavirus a pus pe pauză producția. Iată ce se știe până acum despre noul sezon. 

Sezonul cinci s-a terminat brusc, însă toate semnele arată că va mai dura o vreme până când îl vom revedea la Tommy Shelby și familia acestuia.

Când apare sezonul 6 din Peaky Blinders

Steven Knight, creierul din spatele serialului Peaky Blinders, a anunțat deja că lucrează deja la încă două sezoane care vor apărea și pe Netflix.

Citește și: Lista completă a actorilor din serialul Vlad. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Până acum nu a fost anunțată nicio dată oficială cu privire la lansarea noului sezon din Peaky Blinders. Anthony Bryne, regizorul serialului, anunțase inițial că fimările vor începe chiar de la începutul anului 2020. Pandemia de coronavirus a dat planurile producătorilor peste cap.

„Eram atât de aproape de a începe filmările pentru sezonul . Luni de muncă din partea echipei. S-au construit scenele, costumele erau pregătite, locațiile rezervate. Este atât de păcat că nu putem face nimic deocamdată. Vreu să mulțumesc personal echipei care a muncit luni întregi. Suntem împreună în asta”, transmitea pe Instagram regizorul Anthony Bryne, în luna martie.

Sezonul 6 din Peaky Blinders, abia în 2022?

Pandemia de coronavirus a pus pe pauză producția, astfel că vom mai avea destul de mult de așteptat până când vom putea urmări serialul pe Netflix.

Și Cillian Murphy, cel care îl interpretează pe Tommy Shelby, a făcut dezvăluiri din izolare: „Nu știu voi, dar eu ma întreb uneori ce ar face Tommy Shelby în carantină. Chiar sper că ar fi ocupat să scrie volumul 1 din „Tommy Shleby și anii de dinainte de război”, o carte de memorii. Ar fi ceva ce, cu siguranță, aș citi! Cred că s-ar fi tuns deja cu pălăria până acum, în timp ce fuma o țigară”, a scris actorul.

Tot regizorul Anthony Bryne a fost a dat mai multe detalii despre când vom putea urmări aventura familiei Shelby.

„Într-o lume ideală, ar fi minunat să reluăm filmările la sfârșitul anului 2020, începutul anului 2021. Habar dacă vom reuși sau nu. Dacă am începe filmările la în ianurie, nu am termina mai devreme de mai-iunie, și apoi vor mai fi însă șase luni de editare”, a mai precizat acesta.

Astfel, cel mai probabil, sezonul 6 din Peaky Blinders va fi disponibil pe Netflix abia la sfârșitul anului 2021, începutul anului 2022.

Peaky Blinders este un serial de televiziune britanic lansat în septembrie 2013 a cărui acțiune are loc în Birmingham, Anglia în perioada de după Primul Război Mondial, în anii 1920.