Ionuț Nițulescu Filme & Seriale 22.12.2021 16:00

Când începe noul sezon al serialului Vlad, produs de Pro TV

Când începe noul sezon al serialului Vlad, produs de Pro TV

Vești bune pentru fanii serialului Vlad! S-au reluat filmările pentru sezonul 3, iar până când acesta va fi difuzat, PRO TV a decis reluarea primei serii, de luni până joi.

Când apare sezonul 3 din Vlad

Pandemia de coronavirus a oprit filmările pentru sezonul al treilea, astfel că fanii serialului produs de Pro TV au așteptat vești despre noul sezon. Deși încă nu există o dată oficială, echipa de producție a serialului a anunțat că filmările au fost reluate, în condiții sigure.

După cum am precizat, pentru moment fanii se pot reîntâlni cu personajele lor preferate din Vlad, urmărind primele sezoane ale serialului, de luni până joi, la PROTV.

Filmările pentru noul sezon au fost reluate la începutul lunii iulie, după cum a anunțat echipa de producție.

Citește și: Când apare sezonul 6 al serialului Netflix Peaky Blinders

„VLAD înseamnă casa noastră. Serialul VLAD înseamnă să lucrezi cu prietenii, cu actorii. Și pentru că am stat acasă, am avut mai mult să pregătim scenariul, care este bun. Cred că toată producția a făcut un lucru bun și sunt foarte pregătiți să facă episoade foarte bune”, a declarat regizorul Jesus del Cerro.

Schimbări în noul sezon din Vlad

Din păcate, în aceasta perioadă nimic nu este sigur, astfel că au intervenit schimbări și în ceea ce privește scenariul.

„Decomadată condițiile sunt foarte bune. Evident că există întotdeauna riscul unei regresii și să ne întoarcem la niște norme mult mai stricte , dar normele de astăzi sunt decente pentru filmare. Bine, evident, s-a micșorat numărul figurației. Sunt mai puține personaje la cadru. Modificările acestea le-am făcut și din scenariu din momentul în care eram în timpul pandemiei”, a declarat scenaristul Anghel Damian.

Citește și: Lista completă a actorilor din serialul Vlad. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Sezonul cu numărul 3 se anunță a fi unul incendiar, după cum a mărturisit Anghel Damian, care susține că fanii ar trebui să aibă așteptări ridicate. „Când zic că totul este pe viață și pe moarte, nu e o vorbă. Totul chiar este pe viață și pe moarte. Vor muri personaje”.

În sezonul 3 se schimbă lucrurile. Apar personaje noi care tulbură apele, printre care și Tudor Chirilă, care a apărut deja într-un prim episod.

Serialul VLAD spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.