Victor Dragodan Vedete 21.12.2021 01:38

Când începe sezonul 4 al emisiunii Asia Express, produsă de Antena 1

Când începe sezonul 4 al emisiunii Asia Express, produsă de Antena 1

Fanii emisiunii „Asia Express” așteaptă cu nerăbdare vești despre sezonul cu numărul 4. Iată ce se știe până acum despre emisiunea produsă de Antena 1 care a cucerit România.

„Asia Express” este varianta românească a reality show-ului Peking Express, bazată pe emisiunea belgiană cu același nume, care a fost creată în 2004. În România, emisiunea a debutat în 2018 și a devenit în scurt timp una dintre cele mai apreciate show-uri de televiziune de la noi.

Când încep sezonul 4 Asia Express

Pandemia de coronavirus a dat planurile tuturor peste cap. Producătorii de la „Asia Express” au întâmpinat dificultăți din cauza restricțiilor impuse, așadar filmările sezonului 4 au fost puse pe pauză. Află cine sunt câștigătorrii celor 4 sezoane Asia Express.

”Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon. Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate”, a spus Mona Segall, producătorul General al emisiunii Asia Express.

Antena 1 nu a făcut niciun anunț oficial privind noul sezon „Asia Express” până acum, ceea ce lasă de înțeles că vom mai avea de așteptat până când o vom revedea pe frumoasa Gina Pistol într-o locație exotică.

Concurenți „Asia Express” sezon 4

Chiar dacă până acum nu se cunosc prea multe informații despre noul sezon, au apărut zvonuri privind concurenții care vor accepta provocarea.

Cătălin Bordea și soția lui Livia s-ar afla printre concurenții noului sezon din Asia Express, după cum a dezvăluit Dan Capatos în cadrul emisiunii “XtraNight Show”.

Citește și: Lista completă a actorilor din serialul Vlad. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Totodată, Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Vlad Gherman, actorii “Fructul Oprit”, serial difuzat tot de Antena 1, ar fi acceptat să participe în sezonul 4 din „Asia Express”.

Recent, într-un vlog pe contul lor de Youtube, Speak și Ștefania, concurenți în sezonul 3, au aflat de la chef Florin Dumitrescu că a urmărit emisiunea cu sufletul la gură. Să calce oare pe urmele colegului său de la „Chefi la cuțite”? Vom vedea!

Și Delia a declarat de nenumărate ori că este un fan al emisiunii, iar atunci când a fost întrebată dacă ar participa, cântăreața a răspuns că „ar fi interesant rău”.

Primul sezon a fost câștigată de Raluka și Ana Baniciu, CRBL și prietenul său, Oase, devenind câștigătorii ediției cu numărul 2 din Asia Express. Simpaticii Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au câștigat ediția cu numărul 3, dar și un loc important în inimile fanilor.