Gabriela Dinu Emisiuni TV 02.01.2023 05:08

Cine este câștigătorul emisiunii Ferma Vedetelor. Cui va plăti PRO TV cecul de 50.000 de euro

Cine este câștigătorul emisiunii Ferma Vedetelor. Cui va plăti PRO TV cecul de 50.000 de euro

În această seară, fanii emisiunii Ferma vor afla cine este marele câştigător al show-ului produs de Pro TV. Postul din Pache Protopopescu a pus în joc un premiu uriaş, în valoare de 50.000 de euro, iar cel care ar fi pus mâna pe el este nimeni altul decât Augustin Viziru.

În urmă cu mai bine de cinci ani, acesta era transportat cu ambulanţa la spital direct din marea finală Ferma. Accidentarea sa deosebit de gravă a făcut ca Augustin să nu mai poată continua lupta şi să fie descalificat.

Augustin Viziru, marele câştigător al emisiunii Ferma de la Pro TV

Soarta nu i-a fost potrivnică, însă, ci la 5 ani distanţă se vede ridicând trofeul cu marele premiu de la Ferma – Orăşeni versus Săteni. Şi-a găsit ambiţia şi s-a întors în emisiune ca fermier, la ceva timp după ce emisiunea debutase deja. Cea care l-a determinat să revină este fiica sa, Maria Petre-Viziru, după cum chiar el a declarat în repetate rânduri.

„Toată lumea știe cum s-a terminat primul sezon pentru mine, când eram atât de aproape de trofeu și am avut parte de acea accidentare. Mi-a rămas în minte acel moment, nu am trecut peste el și acum simt că am oportunitatea de a-mi lua revanșa”, spunea Augustin Viziru atunci când intra în emisiune.

Cum a ajuns, de fapt, Augustin Viziru în marea finală?

La cinci ani distanţă de când s-a tăiat grav la mână, Augustin Viziru revine în Fermă, pe când emisiunea deja începuse. Încă din prima zi a avut de tras, fiind trimis la duelul de fermier-şef. George Piştereanu a fost învins, iar Viziru era denumit fermier-şef din prima zi.

Augustin Viziru, marele câştigător al emisiunii Ferma, de la Pro TV
Augustin Viziru, marele câştigător al emisiunii Ferma, de la Pro TV

S-a aliat apoi cu Elena Chiriac, ajunsă şi ea alături de el în marea finală. Augustin a fost deseori pedepsit de Mihaela Rădulescu şi s-au iscat multe momente tensionate, însă de fiecare dată acesta a obţinut ceea ce şi-a dorit. Ca şi acum, când a pus mâna pe marele premiu. Rămâne de văzut ce va face cu el.