Gabriela Dinu Știri 15.02.2022 16:13

Blaze: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Blaze: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2022

Blaze face parte din echipa Războinicilor, dar la fel de bine putea fi cooptat în cea a Faimoşilor. Este celebru în România pentru participarea în diverse emisiuni, dar şi din online şi muzică.

Până să ajungă la Survivor 2022, Blaze a participat la emisiunea „Mireasa”, difuzată la Antena 1, după care a fost distribuit de producătorii trustului Intact şi în emisiunea de tip concurs, „Splash! Vedete la apă”.

De unde îl ştiţi pe Blaze, concurentul Survivor România?

Numele său complet este Godspower Morris Okpata şi s-a născut în oraşul Portharcourt din Nigeria, într-o familie cu mai mulţi copii. De aceea, traiul greu pe care l-a avut l-a făcut să plece de acasă. A venit în România în 2015 cu o bursă de şcolarizare şi s-a înscris la Facultatea de Marină din Constanţa:

„Tatăl meu lucrează la Universitate, iar mama mea nu muncește. Am cinci surori și doi frați. Mâncam la 2-3 zile. A fost foarte greu. Când îi ceream tatălui meu bani, îmi zicea că nu are. Am decis să vin la studii în România și să mă folosesc de talentul meu de pe Youtube”, povesteşte Blaze.

După finalizarea studiilor de licenţă, acesta s-a mutat în Bucureşti şi a continuat să studieze, de data aceasta masterul în Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Bucureşti.

Cum s-a căsătorit Blaze?

– Primii bani i-a făcut din vloguri şi nu s-a lăsat de munca în online nici atunci când trebuia să înveţe pentru examene, după cum povestea chiar el într-o discuţie cu Viva!:

– „Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie, am vrut să fac ceva diferit. Am început să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe Youtube sau social media’, a declarat GP Blaze.

– Blaze a cunoscut-o pe Izabela la emisiunea Mireasa de la Antena 1 şi în marea finală s-au clasat pe locul al treilea. Au refuzat să se căsătorească în direct, dar au făcut-o un an mai târziu.

Date Biografice Blaze: înălțime, greutate

Nume complet: Godspower Morris Okpata
Data naşterii: 1997
Locul naşterii: Portharcourt din Nigeria
Parteneră: Izabela
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,72 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: