Gabriela Dinu Știri 01.05.2023 14:32

Antonia: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, tarife

Antonia:  CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, tarife

Antonia este una dintre cele mai frumoase cântăreţe de la noi. Superba şatenă se iubeşte de mai mulţi ani cu Alex Velea, alături de care are doi băieţi, pe Dominic şi Achim.

Totodată, Antonia mai are o fetiţă pe nume Maya dintr-o căsnicie anterioară. Artista a fost căsătorită cu italianul Vincenzo Castellano în perioada 2011-2020, dar în ultimii ani au fost legaţi doar de formalităţi, ea fiind deja mutată cu Alex Velea.

Cât cere Antonia pentru o cântare?

Nunta Antoniei cu Alex Velea este cel mai aşteptat eveniment din spaţiul monden autohton, mai ales că divorţul artistei de italian a durat ani buni. La scurt timp după ce a fost pronunţat, în sfârşit, divorţul, Alex Velea a cerut-o de soţie pe Antonia printr-un superb inel cu diamante, iar ea a zis da pe loc.

Antonia Iacobescu s-a născut pe 12 aprilie 1989 şi are 32 de ani. Mare parte din copilărie şi adolescenţă le-a petrecut în America şi a învăţat cu greu limba română. În tinereţe, aceasta şi-a câştigat primii bani din modeling şi a participat la filmarea câtorva clipuri pentru artiştii de peste Ocean.

Date Biografice Antonia: înălțime, greutate

Nume complet: Antonia Clara Iacobescu
Data naşterii: 12 aprilie 1989
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Alex Velea
Înălţime: 1,78 m
Greutate: 55 kg

Din contractele de imagine pe care le are cu branduri importante din România, Antonia câştigă o mulţime de bani. La fel şi din muzică şi concerte. La fel ca viitorul ei soţ, Alex Velea, Antonia are un tarif de 7000 de euro pentru un recital de 45 de minute, indiferent că este vorba despre participarea la o nuntă / botez sau concert.

Pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, aceasta a avut un început de viaţă anevoios. Nu îşi cunoaşte tatăl, căci le-a părăsit pe când ea era doar un bebeluş şi îi poartă numele tatălui vitreg, Mihai Iacobescu, pe care mama sa l-a cunoscut pe când artista avea doar 5 anişori. Cei trei au plecat în America şi acolo Antonia făcea primii paşi în modeling şi muzică.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristina Neagu
Brigitte Pastramă
Teo Trandafir
Oreste Teodorescu