Gabriela Dinu Știri 06.04.2023 10:10

Anna Lesko: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Anna Lesko: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Anna Lesko este o cântăreaţă originară din Chişinău, Republica Moldova. S-a născut pe 10 ianuarie 1979 şi are o carieră de peste 20 de ani în lumea artistică.

Originea sa etnică este ucraineană, de aici şi diferenţele estice din accentul şi comportamentul ei. Pe când avea doar 17 ani, Anna Lesko a venit într-o simplă vizită în România şi s-a îndrăgostit de ţara noastră. Aşa se decidea că aici avea să rămână.

Cine este, de fapt, Anna Lesko?

În 2000 se lansa pe piaţa muzicală prin piesa „Cu tine eu”, chiar la Festivalul Mamaia, după care în 2002 devenea celebră prin materialul Flăcări, ce conţinea printre altele şi piesa „Ard în flăcări”, care se ascultă la noi şi în prezent. Au urmat alte melodii cunoscute şi apreciate, dintre care amintim: Inseparabili, Pentru tine, Ispita, Nu mai am timp, Lasă-mă să cred, Anicyka Maya, Balalaika, In My Bedroom.

Anna Lesko s-a născut în Republica Moldova într-o familie înstărită. Tatăl ei este inginer constructor de meserie şi pasionat de muzică, iar mama e moştenitoarea unei afaceri grandioase de familie, denumită Cooperativa. A fost pasionată de dans de mică, aşa că părinţii au dus-o la dansuri populare, dar şi de pictură, îndeletnicire pe care o practică şi în prezent cu succes.

A absolvit Facultatea de Drept din Bucureşti pe care mărturisea chiar ea că a finalizat-o cu dificultate din cauza problemelor pe care le avea cu limba română.

Date Biografice Anna Lesko: înălțime, greutate

Nume complet: Lesko Anna
Data naşterii: 10 ianuarie 1979
Locul naşterii: Chişinău
Parteneră: singură
Greutate: 52 kg
Înălţime: 1,68 m

Viaţa personală a Annei Lesko a fost pusă pe tapet încă de când a sosit în România. În 1996, aceasta îl cunoştea pe afaceristul Irinel Columbeanu, alături de care avea să trăiască o poveste de dragoste care dura 8 ani. Focoasa cântăreaţă s-a mai iubit şi cu Marian Ionescu de la Direcţia 5, Liviu Moreanu, Codin Maticiuc şi Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Are un băieţel pe nume Adam dintr-o relaţie care s-a destrămat între timp.

Atunci când vine vorba de avere, Anna Lesko a ţinut mereu secret acest aspect. Cert este că blondina face bani pe toate planurile, atât din muzciă, imagine şi din televiziune, având contract cu Pro TV. Aceasta găteşte în emisiunea lui Cătălin Măruţă diverse feluri de mâncare tradiţionale şi oferă reţete gospodinelor.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu
Irinel Columbeanu