Ionuț Nițulescu Vedete 22.02.2023 12:53

Boala incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu: „Medicii m-au avertizat că se poate agrava foarte repede”

Boala incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu:

Bianca Drăgușanu este mereu în atenția presei, fie prin prima relațiilor controversate pe care le are, fie a scandalurilor în care este implicată sau chiar a operațiilor estetice, de care a devenit dependentă. Puțini știu că blonda se luptă cu o boală grea.

Dacă i-au urmări conturile de socializare, ai spune că viața Biancăi Drăgușanu este perfectă: vacanțe de lux, mașini de fițe și haine scumpe. Lucrurile nu stau însă chiar așa. Vedeta a fost implicată recent într-un uriaș scandal, după ce a decis să vorbească despre bătăile încasate de Alex Bodi, fostul ei soț.

Boala incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu

O vezi mereu în cabinetul medicilor esteticieni, fiind într-o transformare continuă. Nu mai seamănă deloc cu Bianca Drăgușanu pe care mulți o recunosc de la emisiunea „Din dragoste”.

Fosta prezentatoare TV se confruntă însă și cu o problemă de sănătate serioasă. Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă, pentru care este nevoie de o atenție deosebită. Blondina are diabet, însă nu este dependentă de insulină. Dacă nu va ține cont de sfaturile medicilor, boala s-ar putea agrava.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, a declarat ea.

Citește și: Reacția Vicăi Blochina când l-a văzut pe Victor Pițurcă. I-a fost amantă timp de 16 ani!

Diabetul, boala secolului 21

Diabetul a fost numit boala secolului 21, iar România ocupă locul doi în Europa în ceea ce privește incidența diabetului zaharat de tip 2. Este o afecțiune cronică ce nu poate fi vindecată și odată apărută, aceasta va dura toată viața.

Mai exact, diabetul zaharat este o boală cronică, netransmisibilă care apare în clipă în care organismul nu mai poate produce insulină sau atunci când corpul nu poate utiliza corect insulină.

Există mai multe tipuri: diabet zaharat tip 1, diabet zaharat tip 2 și diabetul gestațional.

Există mai mulți factori care duc la apariția diabetului printre care și factorii genetici, factori virali, deficiențe ale vitaminei D, nivel ridicat de stres, excesul de greutate sau vârsta.