Gabriela Dinu Video 02.05.2022 20:41

Ali Habron: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Ali Habron: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Ali Habron este unul dintre cei 10 masculi de la Insula Iubirii, care au fost contractaţi cu scopul de a supune cuplurile înscrise în competiţie la testul suprem.

Are 33 de ani, este de profesie medic stomatolog şi este o combinaţie de sex-appeal moldovenesc şi persan. Are accent specific moldovenesc, plus că este de cetăţenie palestiniană, ceea ce face din el un personaj extrem de complex.

Cine este, de fapt, Ali Habron de la Insula iubirii?

A avut o experienţă grea şi tristă în dragoste şi chiar asta l-a făcut pe Ali să vină pe Insula iubirii din Thailanda, dorinţa de a ajuta şi alte persoane să nu o păţească, aşa cum i s-a întâmplat lui.

„Din păcate, în zilele noastre, foarte multe persoane cad pradă tentaţiilor. Dacă voi găsi persoana potrivită, sunt dispus să merg cât mai departe”, este confesiunea lui Ali Habron la testimonialele emisiunii Insula iubirii.

Pe lângă Ali Habron, la Insula iubirii mai sunt alte 9 ispite masculine, cel puţin la fel de interesante. Bogdan Ionescu (32 de ani, organizator de evenimente), Cătălin Dumitrescu (31 de ani, poliţist), Marius Hărdoiu (29 de ani, meteorolog în aviaţie), Daniel Mihai (29 de ani, antreprenor), Marco Cicognini (35 de ani, proprietar de club), Denis Slav (30 de ani, model), Florin Cerghit (Fotograf şi antreprenor, pasionat de canotaj, 26 de ani), Dinu Popescu (29 de ani, scriitor), Cristian Grigorescu (28 de ani, antrenor personal).

Ce nu ştiai despre Ali Hebron, ispita „exotică” de la Insula iubirii

– Ali Habron îşi câştigă existenţa dintr-un job extrem de solicitant, fiind medic stomatolog.
– Pe lângă asta, mai face bani frumoşi şi dintr-un job de care se ocupă part time, acela de traducător şi interpret juridic.
– are 33 de ani şi a ajuns în Thailanda după o decepţie în dragoste.

Date Biografice Ali Hebron: înălțime, greutate

Nume complet: Ali Hebron
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Palestina
Parteneră: singur
Greutate: 90 kg
Înălţime: 1,85 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:
Cătălin Dumitrescu
Radu Vâlcan
Bogdan Ionescu