Gabriela Dinu Știri 10.08.2021 20:54

Când începe Insula Iubirii, sezonul 6? Surprize uriaşe pregătite de Antena 1 pentru fani

Când începe Insula Iubirii, sezonul 6? Surprize uriaşe pregătite de Antena 1 pentru fani

Antena 1 a reluat filmările pentru Insula iubirii, sezonul 6, una dintre cele mai aşteptate producţii de către fanii trustului Intact.

Filmările începuseră şi în trecut, însă acestea au fost oprite după ce a început pandemia de coronavirus şi întreaga lume a intrat pe „pauză”.

Când se difuzează la TV Insula iubirii, sezonul 6?

Producătorii show-ului nu vor, însă, să divulge niciun detaliu despre sezonul cu numărul 6 de la Insula iubirii. Până şi locaţia în care au loc filmările este una secretă. Iniţial, filmările au început în Thailanda, s-au mutat în Republica Dominicană după explozia de COVID şi ulterior au fost oprite de tot.

„Din experiența de până acum, cred că «Insula Iubirii» este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas. Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine sunt cu adevărat”, a spus Radu Vâlcan, prezentatorul acestei emisiuni.

Se pare că emisiunea ar urma să înceapă abia la începutul anului viitor, însă Antena 1 încă nu a oferit detalii clare despre momentul când Insula iubirii, sezonul 6, se va difuza pe post.

Andi Constantin, „Burlacul” de la Insula iubirii

Unul dintre foştii concurenţi de la Insulă, Andi Constantin, nu a încetat să îşi caute marea dragoste. S-a străduit şi ca „Burlac”, emisiunea cu acelaşi nume, difuzată tot la Antena 1. Însă nici de această dată nu a avut succes. Dacă la Insula iubirii s-a îndrăgostit de Hannelore şi relaţia lor nu a mers, la Burlacul a ales-o drept câştigătoare pe Ana Bene, o femeie de 35 de ani, din Cluj. La scurt timp după ce a folst difuzată finala emisiunii la TV, cei doi şi-au anunţat separarea pe motiv de…incompatibilitate. Şi „Burlacul” a rămas din nou singur…