Gabriela Dinu Știri 01.05.2023 14:33

Alex Velea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, tarife

Alex Velea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, tarife

Alex Velea este un celebru cântăreţ din România. S-a născut pe 13 mai 1984 la Craiova şi pe lângă muzică, este şi vedetă de televiziune şi în trecut a fost co-prezentator al emisiunii Acces Direct.

S-a apucat de cântat la vârsta de 9 ani şi la 11 ani a devnebit elev la Palatul Copiilor, iar la 16 s-a apucat de canto clasic, pe care l-a studiat timp de 4 ani.

Ce tarif are Alex Velea pentru un scurt recital?

A participat la diverse emisiuni de tip concurs la începutul anilor 2000, precum Star Factory sau Big Brother şi a colaborat cu Anda Adam pentru piesa Selecta. A devenit faimos cât ai zice peşte şi primul său album, denumit Yamasha, a fost un real succes. Pe acest disc a adus nume sonore din muzica românească precum Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R, Matteo și Don Baxter.

În 2019, Alex Velea înfiinţa proiectul Golden Gang, alături de Mario Fresh, Rashid şi Lino Golden. Au lansat împreună albumului 10 din 10 şi la câteva luni distanţă trupa s-a destrămat, Lino şi Mario şi-au făcut bagajele şi nu au mai vrut să audă de „tatăl” Velea.

Între timp, cântăreţul şi-a găsit un alt copil-minune în persoana lui Zannidache. Acesta l-a căutat pe vremea când nu era celebru şi i-a cerut ajutorul. Velea i-a întins o mână şi de atunci Zanni a crescut treptat. A scos piesă după piesă, care a intrat rapid în trending, după care a participat la Chefi la cuţite, show-ul culinar de la Antena 1, apoi a câştigat Survivor România.

Date Biografice Alex Velea: înălțime, greutate

Nume complet: Alexandru Ionuț Velea
Data naşterii: 3 ianuarie 1990
Locul naşterii: Craiova
Parteneră: Antonia Iacobescu
Înălţime: 1,68 m
Greutate: 75 kg

Alex Velea trăieşte o poveste de dragoste de mai mulţi ani alături de frumoasa Antonia. Cei doi au împreună doi băieţi, pe Achim şi Dominic, iar atât Velea cât şi Antonia au mai fost căsătoriţi în trecut.

Informaţii despre averea lui Alex Velea nu sunt publice, însă un lucru este cert, acesta scoate bani pe mai multe planuri, la fel ca şi viitoarea lui soţie. Cei doi încasează sume frumoase din muzică, diverse contracte de imagine şi concerte. Alex Velea are un tarif de 7000 de euro pentru un singur recital de doar 45 de minute.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristina Neagu
Brigitte Pastramă
Teo Trandafir
Loredana Chivu