Ioana Filipescu Vedete 18.05.2022 13:14

Vlad Gherman: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, venituri

Vlad Gherman: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, venituri

Medic și-a dorit Vlad Gherman să ajungă, atunci când se ”înfrupta” din visele copilăriei. Dar se intersecta cu un casting care avea să-i schimbe traiectoria. Și, așa, Vlad devenea actor, după ce și-a descoperit pasiunea în ”Pariu cu viața”.

Vlad Gherman are 29 de ani și se poate mândri cu o carieră frumoasă atât în actorie, cât și în showbiz. Castingul ”Pariu cu viața” avea să-l arunce în luptă. Și de acolo a plecat ascensiunea lui.

Vlad Gherman și Lala Band, trupa fenomen

Vlad Gherman a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din București, în 2016. Dar debuta în actorie cu cinci ani mai devreme, după un casting organizat de MediaPro Music și MediaPro Pictures pentru Pro TV. Atunci a intrat în celebra trupă Lala Band și a obținut rolul lui Vlad Stănescu, în serialul muzical Pariu cu viața. Serial care, în scurt timp, avea să ajungă un fenomen național. În acel serial și-a făcut debutul în lumina reflectoarelor și deja celebrul Dorian Popa.

Lala Band atingea performanțe greu de egalat: 5 albume de studio, discul de aur pentru „Cel mai bine vândut album al anului 2012” , 4 turnee naționale, peste 150 de ore de muzică live, peste 150.000 de fani veniți la concerte pentru a-și vedea idolii.

Vlad Gherman: familie, afaceri

Vlad Gherman înființa, alături de Cristina Ciobănașu, trupa ONE, acolo unde a reușit să-și îmbine cariera solo cu ”Lala Band”. Iar după ce s-a încheiat serialul care-i adusese și lui celebritatea și s-a destrămat trupa Lala Band, Vlad devenea imaginea Happy Channel. Din 2017, actorul a interpretat roluri în serialele ”Când mama nu-i acasă”, ”O grămadă de caramele” și ”Fructul oprit”.

Un an mai târziu, prezintă emisiunea Povești COOL, pe Happy Channel, alături de Cristina Ciobănașu, Irina Margareta Nistor și Rapha Tudor.

Vlad Gherman, alături de iubita lui, Oana Moșneagu

Vlad Gherman biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Vlad Nicolae Gherman
Data nașterii: 16 februarie 1993
Vârstă: 29 de ani
Locul nașterii: București
Înălțime: 1,73
Greutate: 70 de kg

Vlad Gherman, despărțire de iubită după zece ani

Cristina Ciobănașu i-a fost iubită lui Vlad aproape un deceniu, dar, brusc, spre surprinderea unui întreg showbiz, cei doi aveau să se despartă. În viața lui Vlad Gherman a apărut Oana Moșneagu, în toamna anului trecut, iar în scurt timp cei doi se mutau împreună.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm”, a mărturisit Vlad Gherman pe canalul său personal de YouTube.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: