Gabriela Dinu Știri 19.02.2022 10:53

Cristina Ciobănașu: CV, vârstă, înălțime, afaceri, familie, iubit, venituri

Cristina Ciobănașu: CV, vârstă, înălțime, afaceri, familie, iubit, venituri

Cristina Ciobănaşu este o actriţă din România, devenită celebră după ce a făcut parte din distribuţia filmului Parius cu viaţa, produs şi difuzat de Pro TV.

Pe numele său complet Cristina Veronica Ciobănaşu, aceasta s-a născut pe 24 septembrie 1996 la Vorona, în judeţul Botoşani şi este de profesie actriţă, cântăreaţă, dansatoare şi poli instrumentistă.

Cum a devenit cunoscută Cristina Ciobănaşu şi cine a pus ochii pe ea pentru prima dată

Interpretarea personajului Anca Anghel i-a adus faima şi de atunci, când avea o vârstă fragedă, s-a iubit până recent cu colegul de platou Vlad Gherman.

A copilărit în Vorona Mare, acolo unde s-a născut într-o familie tradiţională. Are un frate mai mic pe nume Tudor şi ambii au fost crescuţi de bunica din partea tatălui. Aceasta a învăţat-o să cânte la diverse instrumente muzicale şi a făcut parte din ansamblul de muzică populară din sat.

A participat şi la Dansez pentru tine, dar nu ca dansatoare. Alex Velea şi Cristina Stoicescu au concurat pentru ea în 2008 cu scopul de a o ajuta pe ea şi familia ei. Atunci a fost remarcată de producătoarea Ruxandra Ion, care avea să-i ofere rolul vieţii. A atins performanţe greu de egalat cu Lala Band, având numeroase turnee prin ţară şi câştigând o mulţime de premii.

Date Biografice Cristina Ciobănaşu: înălțime, greutate

Nume complet: Cristina Veronica Ciobănaşu
Data naşterii: 24 septembrie 1996
Locul naşterii: Vorona, Botoşani
Partener: Alexandru Mureşan
Greutate: 47 kg
Înălţime: 1,59 m

A jucat apoi în serialul Când mama nu-i acasă, făcut de Happy Channel şi a continuat cu O grămadă de caramele.

Din 2019, aceasta s-a mutat la Antena 1, după ce a primit rolul Anei Caragea în filmul serial Fructul oprit. După terminarea filmărilor, aceasta a interpretat-o pe Iris Zamfir în Sacrificiul.

Cristina Ciobanaşu urmează cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA şi a pus pe pauză cariera şi filmările pentru a se putea concentra pe studii. Aceasta s-a despărţit de Vlad Gherman după 9 ani de relaţie, când toată lumea se aştepta la nuntă, după ce chiar ei anunţaseră logodna. Între timp, ambii şi-au refăcut viaţa, Cristina se iubeşte cu Alexandru Mureşan, iar Vlad Gherman cu Oana Moşneagu.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: