Ioana Filipescu Vedete 18.06.2023 10:03

Virgil Ianțu: CV, înălțime, vârstă, afaceri, venituri, familie, salariu la TVR

Virgil Ianțu: CV, înălțime, vârstă, afaceri, venituri, familie, salariu la TVR

Virgil Ianțu este o figură cunoscută a showbizului, remarcându-se, pentru prima dată, cu emisiunea ”Vrei să fii miliardar?”, de la TVR. Au curs apoi alte realityshow-uri, între care ”Copiii spun lucruri trăsnite” și ”Câștigă România”.

Virgil Gătăianțu, pe numele din buletin, are o frumoasă familie, un salariu pe măsură, deci veniturile nu sunt deloc neînsemnate.

Virgil Ianțu: Salariu, venituri

Virgil Ianțu începea în forță ascensiunea, cu emisiunea ”Vrei să fii miliardar?”, iar apoi au început să curgă ofertele pentru el. A schimbat mai multe televiziuni, unde a realizat, de asemenea, show-uri apreciate. A și fost remunerat cum se cuvine, conform surselor, având un salariu de 18.000 de euro pe lună.

Virgil Ianțu prezintă, din 2017, emisiunea ”Câștigă România”, de pe TVR 2. A realizat show-uri precum ”Vrei să fii miliardar?”, a fost jurat la ”Star Factory”, ”Big Brother”, ”Te crezi mai deștept?”, jurat la ”Megastar”, ”Copiii spun lucruri trăsnite”, ”Vrei să fii milionar?”.

Date Biografice Virgil Ianțu: înălțime, vârstă

Nume complet: Virgil Gătăianțu
Data naşterii: 20 februarie 1971
Locul nașterii: Timișoara
Înalțime: 1,73 m
Greutate: 75 de kg
Parteneră: Roxana Alexandru
Copii: Jasmina

Virgil Ianțu: familie

Virgil Ianțu nu e căsătorit, dar formează de mai bine de 15 ani un cuplu cu Roxana Alexandru, iar cei doi au o fiică, Jasmina. „Ca în orice familie, suntem ocupați, alergăm și nu ne ajunge niciodată timpul, deși am realizat în ultima vreme că, paradoxal, cu cât mă grăbesc mai puțin, cu atât am mai mult timp. Ce încercăm noi, și reușim, este să petrecem timp împreună. Este extrem de valoros pentru dezvoltarea emoțională a Jasminei și pentru sănătatea întregii familii. Din fericire, am respectat aceste lucruri și mă bucur enorm când văd rezultatele”, spunea Ianțu, în revista Unica.

Virgil Ianțu a cerut-o de nevastă pe iubita lui, dar cei doi nu au ajuns la Starea Civilă. Chiar el povestește. „Ea știe, e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm?

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a spus Virgil Ianțu, potrivit life.ro.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: