Gabriela Dinu Știri 09.03.2022 23:45

Romică Țociu: CV, vârstă, înălțime, familie, soție, afaceri, venituri, copii

Romică Țociu: CV, vârstă, înălțime, familie, soție, afaceri, venituri, copii

Romică Ţociu este un celebru umorist din România, care face echipă cu un alt mare actor, Cornel Palade. S-a născut pe 5 ianuarie 1962, în Craiova, iar numele său complet este Constantin Romeo Toma Ţociu.

Despre copilăria sa nu se ştiu foarte multe lucruri. Este de etnie rromă şi nu au fost făcute publice informaţii cu privire la studiile sale. S-a aflat, însă, că meseria lui de bază este de sculer matriţer, după ce s-a şcolit la Sibiu şi cam atât.

Tot ce nu ştiai despre Romică Ţociu

Este cu 10 ani mai tânăr decât colegul său de scenă şi prietenul său de o viaţă, Cornel Palade. Nimeni nu şi-l imaginează pe Ţociu fără Palade sau invers, fac pereche parcă dintotdeauna şi emisiunile de Revelion nu ar fi fost aceleaşi fără ei.

Romică Ţociu este căsătorit de peste 27 de ani cu Nicoleta, o femeie care i-a stat aproape indiferent de situaţie, chiar şi atunci când actorul a mai călcat strâmb. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat, pe nume Cătălin şi Daria.

În urmă cu cinci ani, Nicoleta, soţia lui Romică Ţociu a trecut prin clipe cumplite, căci a fost diagnosticată cu o boală cruntă: „Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem.

Date Biografice Romică Ţociu: înălțime, greutate

Nume complet: Constantin Romeo Toma Ţociu
Data naşterii: 5 ianuarie 1962
Locul naşterii: Craiova, România
Parteneră: Nicoleta Ţociu
Greutate: 77 kg
Înălţime: 1,65 m

Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, povestea Nicoleta Țociu.

Romică este şi bunic, după ce fiul său, Cătălin, s-a căsătorit şi a devenit tatăl unei minunate fetiţe. Nu doar Ţociu aduce bani frumoşi în casă, ci şi soţia sa, care a devenit recent terapeut.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: