Gabriela Dinu Știri 14.02.2022 20:54

Viorel Șipoș: CV, vârstă, înălțime, afaceri, familie, soție, venituri la 3 Sud Est

Viorel Șipoș: CV, vârstă, înălțime, afaceri, familie, soție, venituri la 3 Sud Est

Viorel Şipoş este un cântăreţ şi dansator român, membru al formaţiei 2 Sud Est, alături de Mihai Budeanu şi Laurenţiu Duţă.

S-a născut pe 10 iunie 1976 în Constanţa, asemenea colegilor săi, şi are 45 de ani. S-a lansat pe piaţa muzicală iniţial ca dansator, alături de Mihai Budeanu, având o trupă cu care Laurenţiu Duţă performa ca solist solo.

Ce scrie în CV-ul lui Viorel Şipoş?

După mai mulţi ani de colaborare în acest sens, cei trei au decis în 1997 au decis să pună bazele trupei 3 Sud Est, care avea să revoluţioneze piaţa muzicală românească.

Formaţia din care face parte şi Viorel Şipoş este recunoscută ca fiind cel mai complex produs care a existat pe piaţa muzicală din România. Încă de când au apărut, li s-a spus „Regii muzicii dance”. Au fost primii care au abordat genul muzical soul and dance, cel care a avut un succes colosal în discoteci.

Pe vremea când pandemia de coronavirus nu exista iar 3 Sud Est era în vogă, aceştia susţineau cel puţin 3 concerte în fiecare săptămână cu aproximativ 120.000 de spectatori de vârste diferite, între 10 şi 45 de ani. Aceştia făceau bani frumoşi din evenimente şi vânzarea de bilete în trecut. În prezent, concertele sunt aproape inexistente, dar speranţele mari.

Date Biografice Viorel Şipoş: înălțime, greutate

Nume complet: Şipoş Viorel
Data naşterii: 10 iunie 1976
Locul naşterii: Constanţa, România
Parteneră: Georgiana Şipoş
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,75 m

Viorel Şipoş este căsătorit de mai mulţi ani cu Georgiana şi au împreună o familie numeroasă, având trei copii. Aceştia au pus împreună bazele unei afaceri în Constanţa, un restaurant denumit Casa Rustică, pe strada Mihail Kogălniceanu, însă pandemia l-a adus aproape de faliment.

Viorel este singurul din trupă care nu a mers pe cont propriu atunci când formaţia s-a destrămat în 2008. A fost primul care a aderat la „împăcare” în 2014, iar de atunci cei trei artişti şi-au promis că nu se vor mai separa niciodată.

În 2020, aceştia au ajuns pe primul loc în trendingul YouTube, după o colaborare cu Andra Măruţă, la piesa Jumătatea mea mai bună.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tavi Colen
Carla’s Dreams