Gabriela Dinu Știri 06.02.2022 16:01

Carla’s Dream: CV, nume real, biografie, vârstă, înălțime, venituri, familie

Carla's Dream: CV, nume real, biografie, vârstă, înălțime, venituri, familie

Carla’s Dreams este o formaţie din Republica Moldova, condusă de „Sergiu”. Numele său real nu este acesta, ci doar numele de cod şi întreaga sa existenţă muzicală este sub semnul necunoscutului, tocmai pentru că asta şi-a dorit.

A fost modul său special de a se face cunoscut, culmea, fără a-şi dezvălui identitatea. A devenit cunoscut în 2012 şi, de-a lungul timpului, au fost dezbătute mai multe nume, până când a fost desluşit misterul.

Care este, de fapt, numele real al lui Carla’s Dreams?

Se ştie deja că identitatea sa nu a fost confirmată, însă imaginile realizate când nu purta machiaj au dezvăluit că este nimeni altul decât Andrei Ţăruş.

Lansat în 2012 în Republica Moldova, proiectul Carla’s Dreams a căpătat rapid amploare şi în România. şi a colaborat cu diverse artiste precum Delia, Loredana Groza, după care a fost implicat în mai multe proiecte de televiziune precum The Four, X Factor şi, mai nou, la Pro TV, în juriul emisiunii Superstar.

Pentru a păstra misterul din jurul identităţii sale, „Sergiu” şi colegii săi refuzau să se legitimeze la hoteluri şi chiar foloseau numele managerului atunci când aveau nevoie pentru cazări. În acelaşi timp, făceau rezervări în mai multe hoteluri dintr-un oraş pentru a induce fanii în eroare, atunci când ar fi vrut să-i aştepte pentru autografe.

Date Biografice Carla’s Dreams: înălțime, greutate

Nume complet: Andrei Ţăruş
Data naşterii: 25 octombrie 1984
Locul naşterii: Slobozia, Republica Moldova
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,75 m

Andrei Ţăruş s-a născut pe 25 octombrie 1984 în Slobozia, din Republica Moldova. Este absolvent al Facultăţii de Drept Public din Chişinău şi până să se formeze trupa Carla’s Dreams, a făcut parte din trupa Quadro.

Este liderul formaţiei Carla’s Dreams şi, recent, a vorbit despre regulile din interiorul trupei: „Regulie proiectului Carla’s Dreams sunt destul de dure. Sunt câteva reguli de conduită! Niciun fel de relaţii personale, de ordin erotic pe seama proiectului. Sunt unii care au de gând, sunt alţii care nu au de gând…. Trebuie să faci ceva, trebuie să lucrezi cu zece procente mai mult, decât lucrează cel mai bun acum.

Pirateria poţi să o faci şi atunci… înseamnă download de pe youtube. Lumea din păcate nu înţelege că asta costă, chiar nu insist! Dacă nu ai bani, nu asculta muzica! Suntem mega plictisiţi de make-up în general. Mie mi-ar fi mult mai simplu, să nu fac toate prostiile astea şi mai ales cu toată echipa. Sunt lucruri care sunt foarte greu de transmis într-un limbaj oficial, să spunem aşa….”

Citește și alte CV-uri ale juraților emisiunii Imperiul Leilor
Wargha Enayati
Dan Șucu