Gabriela Dinu Știri 14.09.2023 11:25

Tavi Colen: CV, vârstă, înălțime, familie, afaceri, soție, copii, venituri

Tavi Colen: CV, vârstă, înălțime, familie, afaceri, soție, copii, venituri

Tavi Colen este un celebru cântăreţ din România, născut la Târgu Jiu, pe 8 octombrie 1967, şi fost component al trupei Talisman.

A fost pasionat de muzică încă din copilărie, de aceea familia l-a înscris la şcoala de specialitate din oraşul natal. Pe când era doar clasa a 5-a, a fost cooptat de către Viorel Gârbaciu, un profesor ce făcea parte dintr-un grup de muzică folk, iar Tavi Colen ajungea cu aceştia să participe în marea finală a concursului „Cântarea României”.

Ce scrie în CV-ul lui Tavi Colen, fost component al Talisman?

La 15 ani se alătura formaţiei Heavy Ton din Târgu Jiu şi în acea perioadă a susţinut o mulţime de concerte, participând totdată la numeroase festivaluri.

A făcut armata, după care se mută în Bucureşti în 1990, unde se implica în formaţia Transilvania. Împreună cu aceştia, Tavi Colen devenea cunoscut şi în Capitală şi talentul său era apreciat de mulţi.

În 1992 a fost solistul formaţiei Voltaj, după care a pus bazele trupei Talisman împreună cu Alin Oprea, pe vremea când locuiau în căminele studenţeşti din Regie.

Date Biografice Tavi Colen: înălțime, greutate

Nume complet: Tavi Colen
Data naşterii: 8 octombrie 1967
Locul naşterii: Târgu Jiu, România
Partener: Emma Ştefan
Greutate: 90 kg
Înălţime: 1,80 m

Au avut materiale discografice extrem de apreciate atât în ţară, cât şi în afară. Doar că totul s-a terminat după un conflict cu prietenul său Alin Oprea şi din 2007 a cântat pe cont propriu. Şi-a înfiinţat propria trupă, denumită Tavi Colen Band.

Tavi Colen a fost căsătorit, însă relaţia nu i-a rezistat, chiar dacă aveau împreună un copil, un băiat de 14 ani pe nume Mario. Pe vremea când forma un cuplu cu soţia sa, acesta a cunoscut-o pe Emma Ştefan, cea căreia i se zice „Emma de la ZU„, iar după divorţ, drumurile li s-au reîntâlnit şi au început o relaţie de dragoste: „Stau câteodată într-un colţ şi mă uit la făptura asta frumoasă, care pare firavă şi chiar nu mă prind de unde e atâta energie în ea. De unde atâta ambiţie şi voinţă de a reuşi şi cum naiba face să o iubească absolut toată lumea”, spune Tavi Colen despre iubita sa.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: