Păcuraru Stelian Știri 10.05.2022 19:44

Victor Slav: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

Victor Slav: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

Victor Slav este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbizul românesc! A început să câștige admirația românilor odată cu apariția la PROTV, acolo unde prezenta Știrile Meteo, iar apoi cariera sa a cunoscut trepte mult mai înalte odată cu trecerea la Kanal D, acolo unde a prezentat mai multe emisiuni.

A fost și în centrul mai multor scandaluri în momentul desfășurării relației cu Bianca Drăgușanu. De la diferite certuri la zvonuri de infidelitate, relația dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu a ținut mai mereu prima pagină a ziarelor de scandal. Totuși, povestea zbuciumată de iubire s-a terminat, dar a lăsat în urmă o fetiță superbă, pe Sonia.

Victor Slav: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

Pentru că Sonia locuiește cu mama ei din momentul divorțului, Victor Slav a fost obligat de instanță să plătească pensie alimentară. Ținând cont că salariul pe care îl are la Kanal D este unul foarte mare, iar Victor Slav își rotunjește veniturile și din colaborări de imagine, suma încasată lunar de vedeta TV depășește 10.000 de euro.

Astfel, Victor Slav e obligat de Stat să plătească o pensie alimentară de 500 de euro pe lună, dar bărbatul își face cu adevărat datoria de tată, iar sumele investite în bucuriile și educației Sofiei sunt mult mai mari.

Date Biografice Victor Slav: înălțime, greutate

Nume complet: Victor Slav
Data naşterii: 5 iunie 1980
Locul naşterii: București, România
Partener: divorțat de Bianca Drăgușanu (2013-2014)
Ocupație: manechin, vedetă TV
Înălţime: 1,85 m
Soră: Cătălina

Debutul în lumea televiziunii l-a avut în 2001, atunci când Victor Slav a participat la ”Vara Ispitelor”, celebrul show de la PROTV. Alături de prietenul său cel mai bun, Bogdan Vlădău, Victor Slav făcea parte din echipa ispitelor și încerca să convingă femeile care urmau să se căsătorească să nu facă acest pas.

În 2006, Victor Slav a câștigat emisiunea ”Dansez pentru tine”, iar în 2009 prezenta, tot la PROTV, emisiunea ”Frumusețe pe muchie de cuțit”.

Din 2017 a schimbat tabăra și a plecat de la PROTV pentru a semna cu Kanal D. A fost coprezentator, alături de Andreea Mantea, la emisiunea WOWbiz, apoi a avut mai multe proiecte la postul de televiziune patronat de turci.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:
Cătălin Dumitrescu
Radu Vâlcan
Bogdan Ionescu