Gabriela Dinu Știri 03.08.2022 19:23

Vica Blochina: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Vica Blochina: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Vica Blochina este o prezenţă constantă în lumea showbiz-ului românesc de scandal. Cunoscută ca fosta amantă a lui Victor Piţurcă, Vica i-a dăruit acestuia un băieţel pe nume Edan, în urma relaţiei pe care au început-o când ea era dansatoare.

Acum, Vica Blochina este concurentă în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, Splash! Vedete la apă. Originară din Lituania, blondina s-a făcut remarcată atunci când Piţurcă era jucător la Steaua. Apoi a început să apară pe coperţile revistelor de scandal.

Cine este, de fapt, Vica Blochina şi ce scrie în CV-ul ei?

În urmă cu 16 ani, aceasta se cupla cu Victor Piţurcă, fără să-i pese că acesta era căsătorit. Şi este căsătorit şi în continuare. Au făcut împreună un băiat, pe care antrenorul l-a recunoscut cu greu şi pentru care plăteşte în prezent o pensie alimentară în valoare de 2.600 de euro pe lună.

„Ne-am cunoscut în anul 1994, prin intermediul unor prieteni, şi a fost dragoste la prima vedere”, povestea fosta dansatoare, care a făcut turul televiziunilor din România cu job-uri pasagere, prin care comenta diverse apariţii în lumea showbiz-ului românesc.

Lituanianca face bani frumoşi din apariţiile în televiziune, dar şi din promovarea de produse de pe paginile sale de socializare. Nu are afaceri pe numele său, dar numele său îi aduce venituri constante.

Date Biografice Vica Blochina înălțime, greutate

Nume complet: Vica Blochina
Data naşterii: 1980
Locul naşterii: Lituania
Partener: singură
Greutate: 65 kg
Înălţime: 1,75 m

Recent, a trecut printr-o cumpănă, după ce Edan s-a mutat de acasă. Chiar la tatăl său, Victor Piţurcă, cel cu care nu a avut o relaţie prea apropiată în copilărie, dar care compensează acum, cu ceea ce se întâmplă în prezent. Nici acum nu l-a uitat însă pe tatăl copilului său: „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica în emisiunea lui Măruță.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Costi Diţă
Maria Cârneci