Gabriela Dinu Vedete 07.02.2023 17:44

Vica Blochina: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Vica Blochina: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri - concurentă Survivor România

Vica Blochina este o prezenţă constantă în lumea showbiz-ului românesc de scandal. Cunoscută ca fosta amantă a lui Victor Piţurcă, Vica i-a dăruit acestuia un băieţel pe nume Edan, în urma relaţiei pe care au început-o când ea era dansatoare.

Acum, Vica Blochina este concurentă în cea mai nouă emisiune de la Pro TV, Survivor România şi până să ajungă în echipa Faimoşilor, a concurat la Splash! Vedete la apă. Originară din Lituania, blondina s-a făcut remarcată atunci când Piţurcă era jucător la Steaua. Apoi a început să apară pe coperţile revistelor de scandal.

Cine este, de fapt, Vica Blochina şi ce scrie în CV-ul ei?

În urmă cu 16 ani, aceasta se cupla cu Victor Piţurcă, fără să-i pese că acesta era căsătorit. Şi este căsătorit şi în continuare. Au făcut împreună un băiat, pe care antrenorul l-a recunoscut cu greu şi pentru care plăteşte în prezent o pensie alimentară în valoare de 2.600 de euro pe lună.

„Ne-am cunoscut în anul 1994, prin intermediul unor prieteni, şi a fost dragoste la prima vedere”, povestea fosta dansatoare, care a făcut turul televiziunilor din România cu job-uri pasagere, prin care comenta diverse apariţii în lumea showbiz-ului românesc.

Lituanianca face bani frumoşi din apariţiile în televiziune, dar şi din promovarea de produse de pe paginile sale de socializare. Nu are afaceri pe numele său, dar numele său îi aduce venituri constante.

Adevărul despre relaţia cu Bănel Nicoliţă

Recent, în urma participării la Splash! Vedete la apă, s-a scris că Vica Blochina şi Bănel Nicoliţă ar avea o relaţie, graţie şi apropierii dintre ei. Văzuţi îmbrăţişându-se de mai multe ori şi chiar la ieşiri în oraş, gurile rele au început imediat să speculeze, însă se pare că nu este nimic mai mult între ei decât o simplă relaţie de prietenie:

„Ne știam mai de mult, dar ne-am împrietenit așa foarte mult la Splash, ne-am împrietenit cu toată gașca, nu numai cu el, știi. Dacă tot am petrecut o săptămână împreună, am ieșit în oraș și am văzut cât de tare este iubit omul de lume. „Cine nu-l știe pe Bănel Nicoliță, legenda României?! Este un băiat foarte mișto, e un om foarte bun. Pur și simplu ne-am împrietenit. Pur și simplu eram pe același vibe. Eram pe aceeași caterincă, pe aceleași glume”, a declarat Vica Blochina.

Recent, a trecut printr-o cumpănă, după ce Edan s-a mutat de acasă. Chiar la tatăl său, Victor Piţurcă, cel cu care nu a avut o relaţie prea apropiată în copilărie, dar care compensează acum, cu ceea ce se întâmplă în prezent. Nici acum nu l-a uitat însă pe tatăl copilului său: „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica în emisiunea lui Măruță.

Se teme că nu va avea WC la Survivor România

La testimonialele de prezentare, Vica Blochina a spus care este cea mai mare emoţie care o stăpâneşte, înainte de a pleca în Republica Dominicană. Faptul că nu va avea intimitate, că nu se va putea spăla, că nu au o toaletă şi speră ca psihicul să nu îi cedeze, în drumul său către marele premiu, în valoare de 100.000 de euro: „Cea mai confruntare pentru mine este să dorm… să nu am deloc intimitate și să stau cu foarte multă lume și să nu am patul meu. Și să nu am wc! Mă bazez pe jocul psihic.

Tu ai văzut o femeie la vârsta mea să meargă la Survivor? Este prima oară în viața mea când, după ce am semnat, am fost foarte fericită, iar acum mă stresez pentru că mi-e frică de foarte multe lucruri. Spre exemplu: că nu voi reuși să fac probe, că nu voi putea sta cu multă lume și să dorm pe o scândură. Balaurii o să iasă…și balaurii mari, știu lucrul ăsta. Mă cunosc. Probabil, nu știu, eu spăr să mă mențin civilizată”, a declarat Vica Blochina.

Date Biografice Vica Blochina înălțime, greutate

Nume complet: Vica Blochina
Data naşterii: 1980
Locul naşterii: Lituania
Partener: singură
Greutate: 65 kg
Înălţime: 1,75 m