Gabriela Dinu Vedete 29.03.2023 08:26

Văru Săndel: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, nume real

Văru Săndel: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, nume real

Văru Săndel este un cunoscut actor de la noi din ţară, al cărui nume real este Sandu Pop. S-a născut pe 15 iunie 1973 la Lozna, în judeţul Sălaj, şi a devenit cunoscut prin interpretarea personajului Văru Sândel în emisiunile de folclor de la Etno TV.

Sandu Pop este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică UNATC din Bucureşti, pe care a terminat-o în 1995, atunci când s-a şi angajat la Teatrul de Comedie din Capitală, la care activează şi în prezent.

Cine este Văru Săndel şi ce scrie în CV-ul lui?

Văru Săndel a jucat în mai multe piese de teatru, dintre care le amintim pe Galy Gay”, „Vine barza”, „Ce formidabilă harababură”, „Pălăria”, „Capcana timpului”, „Elling”, „Spiritul de familie” şi atunci când era în liceu a apărut la Cântarea României.

Sandu Pop s-a implicat şi în filmografie, activând în mai multe producţii la care s-a ocupat inclusiv de scenariu sau chiar producţie. Vorbim despre „Pălăria”, „Pup-o, mă”, „Să nu uiţi până diseară”, „Pup-o, mă 2! Mireasa nebună”.

Văru Săndel este căsătorit de peste 20 de ani cu Măriuca, aşa cum îi place să îşi alinte soţia, alături de care are o fată pe nume Iulia. Meseria pe care o practică l-a ţinut adesea departe de familie şi vorbeşte cu regret despre asta: „Este greu, dar toată lumea înțelege. Fiecare își vede de bucățica lui și atunci când ne întâlnim acasă totul e minunat. Deocamdată nu sunt probleme. Copiii sunt cuminți și își văd de școală. Măriuca este sănătoasă, și ea cu serviciul. Mă înțelege și mă așteaptă cu drag de unde vin, când vin”, a spus Sandu Pop, care a scăpat şi câteva declaraţii despre cum meseria era să-l aducă în prag de divorţ:

Văru Săndel: vârstă, înălțime

Nume complet: Pop Sandu
Data nașterii: 15 iunie 1973
Vârsta: 49 de ani
Locul nașterii: Lozna, judeţul Sălaj
Înălțime: 1,80 m
Greutate: 90 de kg
Parteneră: Maria Pop

„Este adevărat că la un moment dat se cam săturase și mi-a zis să mai stau și pe acasă că ne cresc copiii. Cel puțin copilăria Iuliei eu am pierdut-o. La Andrei m-am mai liniștit. Chiar dacă acum mă ocup mai mult de filme, nu mai merg atât de mult în țară. Înainte mergeam la toate evenimentele: la zilele orașelor, ale comunelor, petreceri organizate de tot felul. Oriunde era nevoie, eu eram prezent. A fost, să zicem, și o perioadă de acumulare în care am făcut un bănuț frumos. Nu mi-am bătut joc de ei. Îmi trăiesc viața chibuit și am grijă de oameni”, a încheiat Văru Săndel.