Ionuț Nițulescu Vedete 29.12.2022 12:50

Florin Ristei, declarație neașteptată la X-Factor: „Am cântat la un divorț”

Florin Ristei, declarație neașteptată la X-Factor:

Florin Ristei a stârnit hohote de râs cu o dezvăluire neașteptată pe care a făcut-o la X-Factor. Mai în glumă, mai în serios, artistul a precizat că viața de artist în România nu e chiar atât de ușoară.

Totul a pornit când pe scenă a pășit influencerul Marian Vasilescu, care a sperat să cucerească inimile juraților și să ocupe un loc în bootcamp. Cunoscut în mediul online, Marian Vasilescu le-a spus juraților că a cântat la diverse evenimente precum nunți botezuri și instalări de Windows.

Petrecere de divorț?

Bineînțeles, replica concurentului a descrețit frunțile juraților, iar Ristei a făcut o mărturisire neaștepatată: „Eu chiar am cântat la un divorț”.

Toate privirile s-au ațintit asupra lui, iar Delia s-a asigurat că a auzit bine: „Ai cântat la divorț?”.

Florin Ristei a declarat cât se poate de serios că a participat la o petrecere de divorț unde a fost invitat să cânte, dar ceea ce l-a surprins mai mult a fost că fiecare soț a venit cu prietenii lui. Practic, au sărbătorit încheierea căsniciei tot împreună.

„Au făcut o petrecere de divorț și au venit amândoi, fiecare cu gașca lui”, a explicat Ristei.

Florin Ristei a reușit să ajungă din postura de concurent x-Factor la masa juriului. Mulți s-au mirat de faptul că proaspătul jurat nu ezită să-ți spună punctul de vedere și a fost deseori criticat că este prea dur.

Ristei și-a cunoscut iubita la X-Factor

Citește și: Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut! „E o păpușă gonflabilă”

Postura de jurat la X-Factor îi priește de minune lui Florin Ristei și din alt motiv. Nu doar pentru că face ceea ce îi place, ci și pentru că în cadrul show-ului difuzat de Antena 1 i s-au aprins călcâiele după o superbă englezoaică, care i-a devenit iubită.

ristei si naomi

Vorbim despre Naomi Hedman, o englezoaică care a făcut senzaţie sezonul acesta la X Factor. Momentul a fost unul spectaculos, mai ales că Ristei s-a oferit să cânte alături de ea, pentru a o încuraja. „Pantera”, așa cum au denumit-o jurații, a oferit un moment spectaculos pe scenă, chiar dacă prima piesă aleasă nu a pus-o în valoare, așa cum se aștepta.