Gabriela Dinu Trending 17.11.2022 17:11

Când începe Românii au Talent 2023 și ce schimbări majore a făcut Pro TV

Când începe Românii au Talent 2023 și ce schimbări majore a făcut Pro TV

Pro TV a schimbat din temelii Românii au Talent din sezonul 13. Pentru că publicul are nevoie mereu de ceva nou, păstrând, desigur, şi conceptele originale, partea care va începe luna viitoare va fi una de senzaţie.

Este un moment istoric pentru Românii au Talent, emisiune care s-a difuzat în ultimele 12 sezoane doar vinerea, începând cu ora 20:30 şi în reluare duminica, la ora 16:00. Din 2023, odată cu noile modificări, Românii au Talent se va difuza de două ori pe săptămână, la Pro TV.

Când începe Românii au Talent, sezonul 13?

Din luna februarie 2023, Pro TV readuce în faţa fanilor show-ul emblemă al postului. Se va difuza două zile pe săptămână, iar asta nu este singura modificare adusă emisiunii. Mihai Petre a părăsit masa juriului, după mai mulţi ani în care a fost cea mai exigentă şi de temut voce din spatele pupitrului, iar locul său a fost luat de o altă vedetă cu istoric în Pro TV.

Este vorba despre Alexandra Dinu, fostă Mutu, în urma căsătoriei cu celebrul fost fotbalist Adrian Mutu. În trecut. Adriana Dinu a prezentat la postul din Pache Protopopescu emisiunea ProMotor.

Cine sunt cei 4 juraţi din Românii au talent, sezonul 13

Din juriul emisiunii fac acum parte Florin Călinescu, Andra Măruţă, Andi Moisescu şi Alexandra Dinu, alături de co-prezentatorii Pavel Bartoş şi Smiley. Cei doi vor avea dreptul lor de a apăsa butonul de aur şi în acest sezon, pentru a putea trimite concurentul preferat direct în semifinalele competiţiei.

Smiley trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale. Este pe punctul de a deveni tătic, Gina Pistol, iubita sa, fiind însărcinată în ultimul trimestru. Cântăreţul şi omul de televiziune a dezvoltat o relaţie de prietenie cu Adrian Sârbu, fostul patron de la Pro TV, iar acesta le va boteza micuţa.

Românii au Talent începe pe Pro TV de pe 5 februarie şi se va difuza de două ori pe săptămână, începând cu ora 20:30.