Gabriela Dinu Vedete 03.06.2022 08:11

Toni Iuruc: CV, Biografie, vârstă înălțime, avere, afaceri, familie, copii

Toni Iuruc: CV, Biografie, vârstă înălțime, avere, afaceri, familie, copii

Toni Iuruc este un afacerist român, căsătorit cu din 15 septembrie 2021 cu cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep.

Se ştie deja că Iuruc este un milionar machidon, aromân, care a mai fost căsătorit de două ori, până să o întâlnească pe Halep. Iniţial, acesta s-a căsătorit cu un model de profesie, pe nume Arina, alături de care are şi un copil. Căsnicia lor nu a rezistat prea mult şi cei doi au divorţat.

Cine este, de fapt, Toni Iuruc?

Ulterior, Toni Iuruc o cunoştea pe Liana şi ajungeau din nou în faţa altarului, însă din cauza infidelităţii femeii cei doi s-au separat rapid, în 2018.

Toni Iuruc şi Simona Halep trăiesc o poveste de dragoste din 2019, iar afaceristul i-a fost aproape în toate turneele importante, inclusiv la Wimbledon 2019, când românca punea mâna pe al doilea trofeu de Mare Şlem.

Toni Iuruc are mai multe afaceri şi este chiar milionar în euro. Acesta deţine 6 firme, una de publicitate pe nume AdVenture, care s-a ocupat de campania electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. Pe lângă banii pe care îi produc propriile afaceri, Toni Iuruc mai încasează lunar şi suma de 100.000 de euro doar din chirile pe care le ia pentru clădirile sale de birouri.

Date Biografice Toni Iuruc: înălțime, greutate

Nume complet: Toni Iuruc
Data naşterii: 1980
Locul naşterii: Constanţa
Parteneră: Simona Halep (căsătoriţi din septembrie 2021)
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,79 m

Nu se ştie care este averea totală a lui Toni Iuruc, dar e clar că pusă laolaltă cu cea a soţiei sale, care a făcut milioane de euro din tenis, se ridică la câteva zeci de milioane de euro.

Toni Iuruc şi Simona Halep îşi doresc copii, însă doar după ce românca se va retrage din tenis. Momentan, aceasta a semnat cu un antrenor nou, celebrul Patrick Mouratoglou, cel care a antrenat-o şi pe Serena Williams, alături de care speră să revină în elita tenisului mondial.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tibi Clenci
George Tănase
Andrei Ciobanu