Gabriela Dinu Știri 02.06.2022 16:15

Tom Holland: Biografie, înălțime, filme, avere, afaceri, familie, salariu ca actor

Tom Holland: Biografie, înălțime, filme, avere, afaceri, familie, salariu ca actor

Thomas Stanley Holland este un actor şi dansator, născut pe 1 iunie 1996 în Londra, Regatul Unit al Marii Britanii. A devenit celebru după ce a interpretat rolul lui Lucas Benett în pelicula The Impossible.

A mai primit ulterior şi alte rolului interesante, acela al lui Thomas Nickerson în In The Heart of The Sea şi cel al lui Spider Man în cel mai recent film produs de Universul Marvel.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul lui Tom Holland?

Actorul s-a născut în Kingston upon Thames, Londra şi este ful unei fotografe pe nume Nicola Elizabeth şi a unui comediat şi scriitor pe nume Dominic Holland. Acesta are trei fraţi mai mici, perechea de gemeni Sam şi Harry Holland şi Patty Holland.

Acesta a studiat la Donhead, o şcoală catolică din Wimbledon, apoi a mers la Colegiul Wimbledon, unde a urmat şcoala catolică de iezuiţi catolici, până în decembrie 2012. S-a înscris de atunci la şcoala BRIT. Pe când avea doar 7 ani, Tom Holland a fost diagnosticat cu dislexie.

Date Biografice Tom Holland: înălțime, greutate

Nume complet: Thomas Stanley Holland
Data naşterii: 1 iunie 1996
Locul naşterii: Londra, Regatul Unit al Marii Britanii
Parteneră: Zendaya
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,73 m

Tom Holland se iubeşte de mai mult timp cu Zendaya, cea care i-a fost colegă pe platoruile de filmare ale filmului Spiderman. Zendaya este cunoscută în toată lumea şi datorită apariţiei în filmul Dune, apărut în primăvara acestui an, care s-a bucurat de un real succes. Cei doi nu îşi ascund relaţia de ochii lumii şi apar împreună de fiecare dată pe covorul roşu. Conform informaţiilor apărute în presa de peste Ocean, Tom are o avere de peste 4 milioane de dolari. Iar când vine vorba de remuneraţie, agentul său se ocupă de fiecare dată de negocieri. Acesta ar porni de la suma de 100.000 de dolari pentru un rol.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Părintele Calistrat
Killa Fonic
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc