Ioana Filipescu Vedete 27.05.2022 15:20

Killa Fonic: CV, biografie, înălțime, afaceri, surse de venit, studii, nume real

Killa Fonic: CV, biografie, înălțime, afaceri, surse de venit, studii, nume real

Killa Fonic este rapper, cântăreț și compozitor român, fost membru al trupei Șatra B.E.N.Z., dar care avea să înceapă o carieră solo, scoțând primul album în 2016.

Departe de carieră, Killa a avut o viață zbuciumată, într-o familie în care situația financiară era una precară, iar acest aspect și-a pus amprenta asupra lui.

Killa Fonic s-a iubit cu Irina Rimes, dar și cu Ana Morodan

Killa Fonic este, momentan, singur, dar are cu ce se ”lăuda” în materie de cuceriri. Irina Rimes i-a fost și iubită, nu numai a colaborat profesional cu ea. De altfel, în piesa pe care au scos-o cei doi este dezvăluit felul în care a decurs relația.

Și Ana Morodan a avut, după spusele ei, o relație cu trapperul. Una secretă. Artistul a ajuns chiar s-o ceară în căsătorie, dar lucrurile nu au evoluat în acest sens. ”Este un super bărbat. M-a cerut în căsătorie, întreabă-l”, a spus Ana Morodan, în cadrul unei emisiuni tv.

Killa Fonic biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Ionuț Răducanu

Data nașterii: 14 februarie 1989

Vârstă: 33 de ani

Locul nașterii: Ploiești

Relație: singur

Înălțime: 1,80 m

Greutate: 76 de kg

Killa Fonic este dependent de sex!

Killa Fonic avea să facă dezvăluiri despre un subiect tabu pentru mulți artiști, anume, dependența sexuală. A recunoscut că este dependent de sex! “Am avut 10 ani la rând depresie. Din păcate, tatăl meu nu reușea să o facă pe mama fericită, în sensul în care nu prea își dădea interesul în a-și susține familia. Noi am fost foarte săraci, iar sărăcia e o boală care manipulează creierul în forme foarte urâte. Te bagă în depresii, scoate cele mai urâte părți din tine.

Poate să sune amuzant, dar eu mă consider dependent de sex. Sunt obsedat de asta, mă gândesc la asta în orice secundă posibilă. Câteodată mă și inspiră, câteodată mă obosește”, a povestit Killa Fonic, în podcastul lui Damian Drăghici.

Zece lucruri neștiute despre Killa Fonic

Killa Fonic, artistul care a răsărit dintr-un cartier din Ploiești, a reușit să se impună prin stilul său muzical, Trap, Hip Hop, Pop, iar asta a condus la colaborarea cu diferite case de discuri, care i-au asigurat un venit substanțial.

Killa nu este, însă, o carte deschisă, așa că puține lucruri s-au auzit despre el. Iată o listă cu zece lucruri neștiute despre cântăreț:

  • Spune că cifra destinului este 7, iar culoarea preferată, violetul.
  • Piesa pe care o ascultă cel mai des este Peppino Gagliardi – Che vuole questa musica stasera.
  • Are o voce cameleonică, de aceea poate aborda toate stilurile muzicale
  • Dacă nu era muzica, atunci sigur făcea haine.
  • Are tatuaje cu Wu-Tang, 2Pac și Snoop Dogg.
  • Este născut în anul șarpelui. De altfel, are și o cobra tatuată pe piept.
  • A fost ras în cap foarte mulți ani și era poreclit cheliosul.
  • Îi plac mașinile de epocă.
  • Doarme intotdeauna pe spate, cu mainile pe piept.