Gabriela Dinu Vedete 28.10.2023 13:49

Sânziana Negru: CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Sânziana Negru: CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Sânziana Negru este o vloggeriţă de succes de la noi, în prezent participantă la America Express, alături de Laura Giurcanu. Aceasta are un iubit celebru, actor de profesie, pe nume Ştefan Floroaica.

Este din Republica Moldova, are 36 de ani şi atunci când avea doar 7 ani, Sânziana Negru s-a mutat la Târgu Mureş cu familia. Este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice din Capitală, unde s-a specializat în Comunicare şi Relaţii Publice.

De ce este cunoscută Sânziana Negru?

Sânziana Negru este vlogger de profesie, canalul său de Instagram este urmărit de o mulţime de femei interesate de modă şi frumuseţe, pe ceea ce se axează şi concurenta America Express în postările şi campaniile sale. Are 1.60 m înîlţime şi 50 de kilograme şi este preferată de o mulţime de branduri. Peste 350.000 de persoane îi urmăresc zilnic contul de Instagram, acolo unde se postează alături de prietenele sale influenceriţe, printre care se numără şi Laura Giurcanu, alături de care a şi plecat în America Express.

După cum spuneam, Sânziana s-a născut în Republica Moldova, dar se consideră româncă 100%: „România este o țară de adopție pentru mine. Eu m-am mutat în România când aveam 7 ani, din Republica Moldova, dar o consider casa mea.

Când mă duc în Republica Moldova mă simt acolo străină. E fix ca mama care te crește și mama care te naște”, mărturisea concurenta de la Antena 1.

Sânziana a fost iubita lui Smiley

Pentru cine nu ştia, aceasta s-a iubit în trecut pentru o bună perioadă cu Smiley. Se întâmpla până ca actualul soţ al Ginei Pistol să înceapă o relaţie cu Laura Cosoi şi s-a spus iniţial că cei doi ar lucra, de fapt, împreună. Presa scria la vremea aceea că Smiley ar fi ajutat-o pe Sânziana Negru să devină cântăreaţă, dar aceasta nu s-a lansat niciodată în lumea muzicală.

În prezent, Sânziana s-a axat pe un alt bărbat celebru, de data asta, de profesie actor. Ştefan Floroaica poate fi văzut în serialele Lia – soţia soţului meu sau „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, filme produse şi difuzate la Antena 1.

„A fost foarte greu, o admir foarte mult pentru ce-a făcut acolo, pentru că mi-a povestit”, a spus Ştefan Floroaica, după ce iubita lui s-a întors de la America Express.