Gabriela Dinu Filme & Seriale 02.06.2022 12:52

Sandra Bullock: Biografie, înălțime, filme, avere, afaceri, familie, salariu ca actriță

Sandra Bullock: Biografie, înălțime, filme, avere, afaceri, familie, salariu ca actriță

Sandra Bullock este o celebră actriţă de origine germană, născută pe 26 iulie 1964 în Virginia, SUA. Numele său complet este Sandra Anette Bullock şi a devenit cunoscută la începutul anilor 1990, după ce a primit roluri în producţiile Demolition Man, Speed, The Net, Hope Floats, A Time to Kill, și While You Were Sleeping.

Sandra s-a născut în Arlington, Virginia, într-o familie normală. Mama sa, Helga Meyer (care a murit în 2000( era cântăreaţă lirică, iar tatăl său, John Bullock, antrenor de fotbal în Alabama.

Ce scrie în CV-ul Sandrei Bullock?

Aceasta a trăit în Germania, în oraşul Furth, până la vârsta de 12 ani şi a cântat în cor. Vorbeşte cursiv limba germană şi a interpretat mai multe piese de teatru în această limbă. Familia ei s-a mutat în SUA, iar Sandra a urmat cursurile liceului Washington-Lee High School, apoi s-a înscris la Universitatea East Carolina University din Greenville.

Pe când a intrat în ultimul an de facultate, Sandra a lăsat totul baltă pentru a se dedica unei alte cariere, aceea de actriţă. S-a mutat în New York şi a lucrat ca barman pentru a-şi putea plăti studiile. Şi din 1987 primea primul său rol, în filmul Hangmen. De acolo, totul e istorie.

Date Biografice Sandra Bullock: înălțime, greutate

Nume complet: Sandra Anette Bullock
Data naşterii: 26 iulie 1964
Locul naşterii: Virginia, SUA
Parteneră: Bryan Randall (2015)
Greutate: 59 kg
Înălţime: 1,71 m

Din 2015, Sandra Bullock se iubeşte cu Bryan Randall şi până acum nu au ajuns în faţa altarului, pesemne că mai aşteaptă sau poate instituţia căsniciei nu înseamnă totul pentru ei. A fost căsătorită din 2005 cu Jesse G James, dar acesta i-a fost infidel şi s-au despărţit la scurt timp după căsătorie. Pe vremea relaţiei cu acesta, Sandra a adoptat un copil, un băiat pe nume Louis Bardo Bullock.

Sandra Bullock are 56 de ani şi o avere colosală. Aceasta are nu mai puţin de 17 case, fiind o bună investitoare în imobiliare. Când vine vorba despre veniturile din filme, aceasta îşi negociază la sânge fiecare contract, dar se pare că nu apare în nicio producţie fără cel puţin 500.000 de dolari.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Părintele Calistrat
Killa Fonic
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc