Gabriela Dinu Știri 21.02.2022 17:02

Salarii, beneficii, mediu de lucru la RDS&RCS Digi. Câți bani ia un operator call center și ce salariu au oamenii din management

Salarii, beneficii, mediu de lucru la RDS&RCS Digi. Câți bani ia un operator call center și ce salariu au oamenii din management

RCS RDS este o firmă veche pe piaţa de televiziune şi telefonie din România, cu o mulţime de angajaţi în toată ţara.

Dacă doriţi să vă angajaţi la Digi şi vreţi să aflaţi informaţii despre grila de salarizare, bonusuri şi prime, în funcţie de postul ocupat şi experienţă, din rândurile următoare veţi afla tot ce vă interesează.

Cât câştigă lunar un angajat la Digi România – RCS RDS?

Un operator de introducere, prelucrare şi validare date în cadrul acestei companii ia lunar un salariu în valoare de 2300 lei, la care se adaugă şi bonuri de masă. Tot ce vă trebuie este disponibilitate de muncă şi o experienţă de minimum un an pe o poziţie similară. Acesta fiind un criteriu eliminatoriu când mergeţi la un interviu de angajare la RCS RDS.

Supervizorii de la Digi România au salarii uriaşe, însă şi răspunderea este pe măsură. Aceştia câştigă undeva la 5000 de lei pe lună, în timp ce un coordonator sau un inginer va primi 9000 lei net. Agenţii din call center câştigă lunar 2500 de lei, la care se adaugă şi bonusuri de peformanţă, ce poate atinge şi 400 lei într-o lună.

Un casier sau operator la Digi România are un salariu de 2500 de lei, dar ca să te angajezi pe acest post ai nevoie de experienţă de cel puţin un an. Totodată, pe baza experienţei vei avea parte şi de creşteri de salariu. Un operator helpdesk, cel care te ajută atunci când intri într-o sucursală a Digi România, are un salariu de 2650 lei, bonuri de masă, plus bonus de peformanţă.

RCS RDS este una dintre cele mai vechi firme de pe piaţa de specialitate din domeniu şi angajările aici se fac în mod constant. Tot ce vă trebuie atunci când doriţi să vă angajaţi la Digi este să fi avut experienţă pe un post similar cu cel pentru care aplicaţi, cunoştinţe în domeniu, căci acestea sunt cele mai importante. Depuneţi CV-ul şi veţi fi contactaţi de angajaţii lor în vederea organizării şi programării unei întâlniri directe.