Gabriela Dinu Știri 16.10.2021 18:14

Cum trimiți online, prin SMS sau la telefon indexul la curent către Digi Energy

Cum trimiți online, prin SMS sau la telefon indexul la curent către Digi Energy

Digi Energy este un furnizor relativ nou de energie electrică pe piaţa din România. Cei care au contracte cu aceştia îşi pot transmite indexul înainte de a primi factura de la curent electric foarte simplu şi uşor şi veţi afla despre asta din rândurile următoare.

Digi Energy are un preţ propriu de furnizare a energiei elctrice. Oferta tip pentru clienţii caznici, conform preţului de listă, este de 575 lei/mwh.

Digi Energy, cum să transmiţi indexul lunar

Totodată, în cazul în care eşti deja client Digi, atunci lucrurile se schimbă. Adică, dacă ai un abonament la televiziunea prin cablu la Digi TV ori dacă eşti abonat la telefonie şi sau serviciile de internet transmise de RCS RDS, atunci vei beneficia de o reducere considerabilă de doar 550 lei/mwh.

Ce trebuie să reţină abonaţii sau viitorii clienţi de la Digi TV esste că la preţul propriu de furnizare a energiei electrice se vor adăuga întotdeauna şi tarife reglementate. Valoarea acestora este cea aprobată de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei şi cuprinde taxe de transport, distribuţie, precumm şi tarife de servicii de sistem.

Citeşte şi:

Cum trimiți online, prin SMS sau la telefon indexul la curent la EON
Cum trimiți online, prin SMS sau la telefon indexul la curent către Enel

Oferta transmisă anterior de reprezentanţii RCS RDS este valabilă până pe data de 31 octombrie 2021, atunci când va fi integrată o nouă metodă de plată.

Pentru a transmite indexul trebuie să te loghezi în site-ul Digi România la secţiunea Contul Meu, apoi să accesaţi Serviciile Mele şi bifaţi Digi Energy.

Dacă aveţi aplicaţia Digi România, accesaţi butoanele Personal – Servicii – Energie. Pentru cei care nu doresc să utilizeze internetul în transmiterea indexului lunar sau pur şi simplu nu pot face asta, pot suna gratuit la numărul de telefon 0800410400 şi îl vor transmite unui operator Digi România.

De preferat este să nu ajungeţi la numărul de telefon pentru relaţii cu clienţii, căci este deja recunoscut faptul că perioada de aşteptare este una îndelungată.