Gabriela Dinu Știri 09.11.2021 11:47

Când are loc Black Friday la Digi RDS&RCS în 2021 și la ce oră începe

Când are loc Black Friday la Digi RDS&RCS în 2021 și la ce oră începe

Black Friday, ziua în care preţurile o iau razna şi reducerile sunt în floare, se apropie cu paşi repezi. Toate magazinele s-au pregătit pentru ziua cea mare. Inclusiv cei de la Digi RCS&RDS, care au oferte colosale pentru vinerea neagră a reducerilor.

Operatorul de telefonie, internet şi televiziune, a pregătit o mulţime de oferte pentru clienţi, în perioada în care organizează Black Friday. În mare, ofera este similară cu cea din 2020, însă are şi ceva plusuri surpriză.

Când are loc Black Friday la Digi RDS&RCS

Astfel, toţi clienţii vor primi o reducere de 50% pentru orice serviciu de telecomunicaţii electronice ales, adică televiziune prin cablu sau satelit, internet fix sau telefonie mobilă, precum şi pentru orice extraopţiune de televiziune, în care este inclusă şi Digi 4K.

Oferta poate fi accesată doar prin intermediul site-ului digiromania.ro şi este valabilă pentru oricine, adică atât clienţii noi, cât şi clienţii vechi, care fac upgrade la extraopţiune. Pentru a beneficia de reducerea de 50% de Black Friday, existentă la Digi RCS&RDS pe data de 12 noiembrie 2021, trebuie să faci o prelungire a abonamentului pe următoarele 24 de luni, iar în primele 12 vei beneficia de reducerea de 50%.

Toate tipurile de abonament de internet sunt vizate de ofertă, aşadar pentru abonamentul Fiberlink 300, 500 şi 1000 vei ajunge să plăteşi 15 lei, 17,5 lei sau respectiv 20 lei. Pentru abonamentele mobile, vei ajunge să plăteşti fie un euro, 1,5 sau maxim 2,5 euro pentru abonamentul Optim Nelimitat.

Dacă anul trecut nu a existat nicio ofertă la telefoane, ei bine, anul acesta ar putea apărea surpriza. Rămâne de văzut dacă cei de la Digi RCS&RDS România vor schimba registrul şi vor oferi reduceri mari şi la produse, nu doar la servicii. An de an consumatorii români aşteaptă cu nerăbdare ziua de Black Friday. Anul acesta, atât RCS&RDS, cât şi eMag, au ales ziua de 12 noiembrie ca fiind cea cu cele mai mari reduceri din an.