Gabriela Dinu Filme & Seriale 02.06.2022 15:04

Ryan Gosling: Biografie, înălțime, filme, avere, afaceri, familie, salariu ca actor

Ryan Gosling: Biografie, înălțime, filme, avere, afaceri, familie, salariu ca actor

Ryan Gosling, pe numele său complet Ryan Thomas Gosling, este un actor, scenarist, regizor şi muzician din Canada, născut pe 12 noiembrie 1980.

În 2007, acesta a fost nominalizat la Oscar şi Globul de Aur. Dar adevărata celebritate o atingea în urmă cu 3 ani, pe vremea când juca în drama romantică The NoteBook.

Ce scrie în CV-ul lui Ryan Gosling?

Ryan Gosling s-a născut pe data de 12 noiembrie 1980 în London, Ontario, din Canada. Spune că mâncarea sa preferate are la bazaă fructele de mare, mai exact, calamarul. Iubeşte culoarea albastru, iar filmul său preferat este East of Eden. S-a implicat şi în politică în 2008, atunci când a sprijinit în mod public campania lui Barack Obama.

Este unul dintre cei mai iubiţi actori, nu doar pentru talentul său excelent, dar şi pentru fizicul impunător. Înălţimea sa de 1,84 şi charisma au făcut ca Ryan să facă bani nu doar din filme, ci şi din contracte de imagine. Nu are un salariu lunar ca actor, însă acesta îşi negociază la sânge fiecare contract. Porneşte de la suma de 400.000 de euro pentru apariţia într-un film de la Hollywood.

Date Biografice Ryan Gosling: înălțime, greutate

Nume complet: Ryan Thomas Gosling
Data naşterii: 12 noiembrie 1980.
Locul naşterii: London, Ontario, din Canada
Parteneră: Eva Mendes
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,84 m

Ryan Gosling nu este căsătorit, dar din 2011 se iubeşte cu frumoasa actriţă Eva Mendes. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit şi au plecat împreună într-o vacanţă deosebită în Europa. Au împreună două fete şi chiar dacă nu au ajuns în fa’a altarului, relaţia lor este cât se poate de serioasă. Până să se cunoască, Ryan s-a iubit cu o altă actriţă, pe nume Rachel Addams. Gurile rele spun că Eva Mendes este şi acum geloasă pe fosta iubitului său şi i-ar fi interzis acestuia să mai discute cu ea, indiferent de conjunctura în care ar întâlni-o.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Charles Prinț de Wales
Daniela Nane
Nadia Comăneci