Ioana Filipescu Vedete 26.05.2022 13:15

Daniela Nane: CV, biografie, înălțime, afaceri, surse de venit, studii, nume real

Daniela Nane: CV, biografie, înălțime, afaceri, surse de venit, studii, nume real

Daniela Nane a fost prima Miss România, după Revoluția din decembrie 1989. Avea să aleagă profesia de actriță, pe care o practică și acum, fiind angajată la Teatrul Bulandra, din București.

Daniela Nane este la al doilea mariaj, fiind căsătorită cu istoricul Adrian Cioroianu. Are un băiat din prima căsnicie, Codrin, în vârstă de 23 de ani.

Daniela Nane: studii, venit

Daniela Nane a fost un nume de referință în anii de după Revoluție. Pe când avea 20 de ani, actrița a ajuns în București, unde s-a înscris la concursul Miss România, prima ediție de după 89, pe care l-a câștigat. A reprezentat țara noastră la Miss Universe (1991), unde a avut parte de o plăcută experiență. Dar a și făcut-o să-și aleagă drumul în viață.

Se înscria, imediat, la Academia de Teatru și Film București, pe care o absolvea în 1995. Avea să urmeaze cursurile / masteratul Ligii Europeane a Institutelor de Arta din Amsterdam și Berlin. Și era repartizată la Teatrul Bulandra, unde își construia o impresionantă carieră, încununată cu trei premii Uniter.

Ca artistă, câștigă destul de binișor. Un venit care poate să-i asigure un trai decent.

De asemenea, grație talentului și a felului în care se prezenta pe scenă, Daniela a primit diferite propuneri, pe care le-a onorat și care au dus-o pe drumul celebrității. Este vorba de diferite posturi de televiziune, apariții Tv, chiar prezentatoare a multor festivaluri de modă, film și cultură.

Daniela Nane biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Daniela Nane
Data nașterii: 29 noiembrie 1971
Locul nașterii: Iași
Înălțime: 1,75 m
Partener: Adrian Cioroianu, soț

Daniela Nane este la a doua căsnicie

Daniela Nane este căsătorită cu Adrian Cioroianu, alături de care a început povestea de dragoste în 2015. La scurt timp cei doi aveau să formeze și oficial un cuplu. Totul a fost pe ascuns, doar câteva persoane știind de pasul făcut de fosta Miss România și fostul ministru al Culturii.

Daniela Nane nu este la prima căsnicie. A fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa, patronul unui mare grup de firme, de care a divorțat în 2002.