Gabriela Dinu Știri 19.02.2022 10:17

Marius Tudosiei: CV, vârstă, înălțime, afaceri, familie, venituri – Chefi fără limite

Marius Tudosiei: CV, vârstă, înălțime, afaceri, familie, venituri - Chefi fără limite

Marius Tudosiei este unul dintre co-prezentatorii celui mai nou cooking show de la Antena 1, Chefi fără limite.

Celălalt chef este Iosif Ştefănescu, iar mai multe despre el puteţi citit chiar aici. Până atunci, să-l descoperim pe Marius Tudosiei.

Cine este Marius Tudosiei şi din ce face bani?

Cel mai nou show de gătit al trustului Intact vrea să combine gătitul cu aventurile şi călătoriile, este un fel de Chefi la cuţite reeditat, filmat în condiţii extreme, în străinătate, în care inclusiv cei trei chefi celebri, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, sunt concurenţi.

Iosif Ştefănescu se va ocupa cu monitorizarea concurenţilor, care trebuie să respecte întocmai cerinţele fiecărei misiuni în parte, pe care o vor avea, în timp ce Marius Tudosiei va aduce arta culinară a Greciei în faţa telespectatorilor.

Cei doi co-prezentatori vor fi, de fapt, asistenţii prezentatoarei principale, care este Irina Fodor. Marius Tudosiei nu este la prima experienţă la TV, acesta a mai prezentat şi emisiunea „Sănătatea în bucate”, care s-a difuzat până în 2019 pe Digi 24. De atunci, cheful s-a retras din viaţa publică şi nu a mai apărut la TV până acum.

Date Biografice Marius Tudosiei: înălțime, greutate

Nume complet: Marius Tudosiei
Data naşterii: 12 august 1975
Locul naşterii: Botoşani
Parteneră: căsătorit
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,70 m

„Iubesc mâncarea bună, gătesc de plăcere, mă implic din convingere! „La Chefi fără limite îmi retrăiesc idealul în viață, acela de a descoperi lucruri în amănunt pe care alți oameni nu le știu încă. E foarte interesant pentru mine, pentru că ultimii ani din viață fix așa i-am petrecut: printre localnici, descoperind gustul local, tehnici, un stil de viață pe care altfel nu l-aș fi cunoscut.

Fiecare insulă grecească este diferită de toate celălalte, pentru că există un specific local în fiecare dintre ele. Această expediție de descoperire cred că este cel mai interesant lucru pe care îl vor urmări românii la Chefi fără limite’,” spune Marius Tudosiei.

Pe lângă salariul de 4000 de euro pe care îl încasează de la Antena 1, acesta mai face bani şi din propria afacere, fiind totodată şi băcan şi grădinar la locaul său, Băcănia Veche Delicatese & Grădină.

Marius Tudosiei este căsătorit şi are doi copii frumoşi.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Irina Fodor
Sorin Bontea