Gabriela Dinu Știri 16.02.2022 20:14

Iosif Ștefănescu: CV, vârstă, înălțime, afaceri, familie, venituri – Chefi fără limite

Iosif Ștefănescu: CV, vârstă, înălțime, afaceri, familie, venituri - Chefi fără limite

Iosif Ştefănescu este una dintre prezenţele noi în trustul Antena 1, alături de Marius Tudosiei. Cei doi sunt co-prezentatorii Irinei Fodor la emisiunea Chefi fără limite.

Noul show culinar produs şi difuzat de Antene vine ca un răspuns la audienţa colosală pe care Pro TV o înregistrează ediţie de ediţie, de aceea a şi fost pusă pe acelaşi tronson orar.

Ce scrie în CV-ul lui Iosif Ştefănescu de la Chefi fără limite?

De aici vin şi surprizele privind prezentatorii, iar producătorii emisiunii au adus la Chefi fără limite doi bucătari celebri din România. Iosif Ştefănescu este unul dintre ei şi scopul său principal este acela de a o ajuta pe Irina Fodor să prezinte emisiunea.

Gina Pistol a rămas pe dinafară şi cu această ocazie, după ce a dat naştere unei fetiţe, iar producătorii au decis să o înlocuiască. Irina Fodor, cea care a prezentat şi ultimul sezon din Asia Express în locul ei a fost soluţia.

Iosif Ştefănescu s-a născut pe 15 mai, este pasionat de bucătărie de când era foarte mic. În 1994 şi-a început cariera ca bucătar, la Hotelul Sofitel din Bucureşti. A învăţat meserie de la Jean-Luc Bagueneau. A lucrat apoi în Hotelul Mariott din Munchen, au urmat câţiva ani ca bucătar pe vase de croazieră, după care a revenit în ţară şi s-a angajat în bucătăria Hotelului Radisson din Capitală, unde i-a avut colegi pe Doru Pastramă, Sorin Bontea şi Cristian Oprea. A mai lucrat la Restaurant Osho.

Date Biografice Iosif Ştefănescu: înălțime, greutate

Nume complet: Ştefănescu Iosif
Data naşterii: 15 mai
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: căsătorit
Greutate: 73 kg
Înălţime: 1,60 m

Adoră să gătească orice fel de preparat, dar preferatele sale sunt, de departe, cele pescăreşti, după cum povestea chiar el pentru restrocracy.ro: „Am lucrat şi într-un restaurant cu specific pescăresc. Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu ton proaspăt, caracatiţă şi fructe de mare şi, în general, cu peştele de captură, cu fagri la bucăţi mari (3-5 kg). Pentru că cel de captură iese din confortul pe care îl ofera cel de acvacultură, şi apar gusturi diferite.”

Despre viaţa de familie a lui Iosif Ştefănescu nu se ştiu foarte multe, doar că este căsătorit şi are un băiat, pe nume Philpe Alexandru. La Antena 1, acesta are un salariu lunar în valoare de 4.000 de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Irina Fodor
Sorin Bontea