Gabriela Dinu Știri 14.09.2023 11:43

Robert Ionescu: CV, vârstă, înălțime, venituri din Tik Tok, familie, iubită

Robert Ionescu: CV, vârstă, înălțime, venituri din Tik Tok, familie, iubită

Robert Ionescu este un celebru tik tok-er din România, devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei, produsă şi difuzată la noi în ţară de Kanal D.

Are peste 700.000 de fani pe Tik Tok, care îi analizează şi comentează fiecare filmuleţ postat pe cea mai în vogă reţea socială a momentului.

Cine este şi cu ce se ocupă Robert Ionescu?

Povestea lui de viaţă este una interesantă, cu suişuri şi coborâşuri. Cumpăna din viaţa lui a fost când mama şi tatăl său a divorţat. Au suferit enorm atât el, cât şi fratele său, iar el s-a lăsat chiar de şcoală.

După ceva timp, şi-a cântărit mai bine decizia şi s-a întors pe băncile şcolii. După divorţul părinţilor, acesta a trăit alături de mama şi bunica sa, într-o casă minusculă formată din doar o cameră.

”Ai mei s-au despărțit când eram eu în clasa a VI-a. Eu credeam că părinților mei nu le pasă de mine, eu am stat cu bunică. Dacă nu era mamaie să aibă grijă de mine să mă crească, cred că eram cu totul altceva”, povestea Robert Ionescu într-o discuţie cu Antena Stars.

A practicat şi fotbalul în trecut, până să se axeze pe online, însă accidentarea pe care a suferit-o în timpul unui meci l-a făcut să se lase.

Date Biografice Robert Ionescu: înălțime, greutate

Nume complet: Ionescu Robert
Data naşterii: 1992
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: singur
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,70 m

Acum, după ce a ajuns să facă şi 20.000 de euro pe săptămână doar din Tik Tok, Robert Ionescu şi-a achiziţionat propriul apartament cu 3 camere şi Bucureşti şi se îngrijeşte şi de familia sa.

Cât a fost la Puterea Dragostei, acesta a fost implicat într-un scandal uriaş cu Rafaelo, un alt concurent. Cei doi au fost la un pas de bătaie la TV, însă au reuşit ulterior, după mai multe discuţii, să îngroape securea războiului.

Totul pornise de la o femeie, mai exact iubita de atunci a lui Robert, o tânără pe nume Alexandra. Aceasta ar fi fost găsită îmbrăţişată cu Rafaelo, până atunci prietenul său, şi de la prietenie la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: