Gabriela Dinu Vedete 08.10.2023 15:55

Răzvan Miheţ CV, Biografie, ocupaţie, surse de venit

Răzvan Miheţ CV, Biografie, ocupaţie, surse de venit

Răzvan Miheţ a intrat în atenţia presei mondene de la noi din ţară, după ce a fost părăsit de Oana Matache, sora Deliei Matache, care se cupla cu un personaj controversat.

Căsătorit cu Oana din 2017, Răzvan Miheţ avea împreună cu aceasta doi copii când a fost părăsit. Mereu o prezenţă discretă, acesta a intrat în atenţia lumii mondene când s-a căsătorit şi mai apoi când a divorţat. Delia şi mama sa, Gina Matache, i-au ţinut lui partea în scandalul divorţului.

Cine este şi cu se ocupă Răzvan Miheţ?

Oana Matache şi-a făcut bagajul şi a plecat de acasă, cuplându-se cu Radu Siffredi, un creator de conţinut online. Atacată în termeni duri pentru că şi-a stricat familia, Oana a făcut un live pe un site de socializare în care a spus că a rămas prietenă cu Răzvan Miheţ, de dragul celor doi copii şi a povestit cât de mult i s-a schimbat viaţa când a decis să îşi urmeze inima.

„E o chestie care s-ar fi întâmplat oricum. Faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. E o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii. Nu e nicio piedică”, spunea Oana la scurt timp după ce se afla despre încheierea mariajului cu Răzvan Miheţ.

Ce iubită celebră a avut la scurt timp după divorţul de Oana Matache

Răzvan Miheţ are doi copii cu Oana Matache, sora Deliei Matache, o fetiţă şi un băieţel. Este născut pe 3 iunie, la Bucureşti, e pasionat de sport şi a avut o apariţie surprinzătoare pe coperta revistei Men’s Health în 2014 şi a mai apărut într-o reclamă realizată pentru un lanţ de hypermarket-uri. Răzvan este om de afaceri şi face bani din vânzarea de tricouri pe internet.

La câteva luni după ce a semnat actele de separare la notar, Răzvan Miheţ îşi făcea apariţia la nunta lui Smiley cu Gina Pistol la braţul unei domnişoare cunoscute de la noi. Nimeni alta decât Sore. Cei doi nu au vrut să facă publică relaţia lor până când nu devine ceva serios, însă nu au mai ajuns la pasul acesta, căci din nepotrivire de caracter aceştia s-au despărţit, fără tam tam.