Gabriela Dinu Vedete 28.09.2023 18:20

Razvan Exarhu: CV, Biografie, ocupatie, surse de venit

Razvan Exarhu: CV, Biografie, ocupatie, surse de venit

Răzvan Exarhu s-a născut pe 29 iulie 1969, are 54 de ani, şi este producător, prezentator de radio şi TV, dar şi bucătar de profesie. Este şi scriitor de carte, ultimul volum publicat fiind Fericirea e un ac de siguranţă.

Emsiunile care l-au făcut celebru sunt Rondul de dimineaţă şi Rondul de noapte, pe care le-a relizat la postul de radio Pro FM. Acum, are emisiunea Morning Glory de la acelaşi post de radio şi a mai apărut în emisiunea Master Chef de la Pro TV, fiind şi bucătar de profesie. Acum, face parte din juriul emisiunii iUmor, după plecarea lui Mihai Bendeac.

Ce scrie în CV-ul lui Răzvan Exarhu

Conform surselor din trust, acesta ar încasa un salariu lunar în valoare de 2000 de euro de la Antena 1. Dar haideţi să aflăm mai multe despre el. S-a născut la Brăila, într-o familie de artişti, tatăl său fiind actor păpuşar la Teatrul de păpuşi din oraşul natal şi cântăreţ la pianină. Tatăl său îşi dorea ca el să devină preot, însă nu a vrut să audă de aşa ceva. S-a mutat în Bucureşti pentru a studia franceza şi engleza în cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine. În anul doi de facultate a luat contact cu radioul, după ce a fost ajutat de o colegă să ajungă la un interviu de la Pro TV.

A făcut o gafă de zile mari la începuturile sale în presă, chiar la emisiunea de debut a vorbit despre Adrian Năstase ca fiind premierul României, în condiţiile în care, pe atunci, acesta era doar ministru de externe.

Date biografice Răzvan Exarhu

Nume complet: Exarhu Răzvan
Data naşterii: 29 iulie 1969
Locul nașterii: Brăila
Partener: Excelsa Magdalena

A reuşit însă să rămână în branşă graţie celorlalte calităţi ale sale. A lucrat la Pro FM, dar după ce a simţit că postul radio a devenit mult prea comcercial, s-a retras vreme de patru ani, apoi s-a angajat la Radio Guerilla.

După cum v-am mai spus, Răzvan Exarhu este şi bucătar, a avut inclusiv un blog culinar, iar în perioada 2009 – 2012 a lucrat ca sous chef în cadrul Escargot Bistro. După ce a obţinut şi certificatul de bucătar, a fost angajat ca chef în cadrul aceluiaşi bistro. A făcut parte din juriul emisiunii Master Chef de la Pro TV în 2016, alături de Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu.

Este foarte discret cu viaţa sa personală, se ştie despre el că este căsătorit din 1999 cu Excelsa Magdalena.