Gabriela Dinu Trending 10.03.2022 11:46

Pepe: CV, vârstă, înălțime, familie, soție, afaceri, venituri, copii

Pepe: CV, vârstă, înălțime, familie, soție, afaceri, venituri, copii

Pepe este un celebru artist din România, de profesie muzician, compozitor, producător, interpret, actor şi prezentator de televiziune. S-a născut pe 20 iulie 1979 în Bucureşti, România, iar numele său real este Nicolae Ionuţ Pascu.

Este absolvent al cursului de canto clasic de la Şcoala populară de artă, unde a studiat alături de Camelia Dăscălescu în perioada 1993-1998. Doar că studiile au fost plătite cu mare dificultate, chiar de el, după cum povestea după ce atingea celebritatea:

Ce scrie în CV-ul  lui Pepe şi care e numele lui real?

„Ca să-mi plătesc lecțiile de canto, eu am muncit pe brânci. Am făcut o grămadă de lucruri: am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine sau de cafea… Niciodată nu mi-a fost rușine”.

Debutul în muzică l-a avut în 1996, la Ploieşti, acolo unde a participat la un festival de muzică uşoară, în urma căruia a cucerit premiul al treilea. Din 1999, devine solistul formaţiei Latin Express şi cunoaşte adevăratul succes, după ce aduce stilul flamenco şi în industria muzicală din România. A lansat piese speciale, care se ascultă şi în prezent, dintre care amintim Nu te mai doresc, Pasiune şi multe altele.

Din 2000, s-a axat pe cariera solo, lansând o mulţime de albume, printre care Îmi place, Cine te iubește, Inimă nebună, Fericire și tristețe, Aruncă-mi o privire. Cu siguranţă că vă amintiţi una dintre piesele lui cele mai speciale, Numai iubirea, pe care a compus-o special pentru telenovela cu acelaşi nume.

Date Biografice Pepe: înălțime, greutate

Nume complet: Nicolae Ionuţ Pascu.
Data naşterii: 20 iulie 1979
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: Yasmine
Greutate: 77 kg
Înălţime: 1,69 m

A intrat şi în lumea televiziunii, după ce a fost numit prezentator şi producător al emisiunilor Îndrăgosteşte-mă de tine, de la Acasă TV, 100% adevărat, de la OTV, Te cunosc de undeva, Next Sta, Splash Vedete la Apă, toate trei pe Antena 1, precum şi Naţiune te cunosc, de la Prima TV.

Pepe a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, alături de care o a avut o relaţie intens mediatizată. După divorţ, s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, alături de care are două fetiţe. N-a fost să fie nici cu Raluca, iar după ce s-au despărţit amiabil, la notar, fiecare şi-a refăcut viaţa. Cântăreţul este pe care să devină tată pentru a treia oară, după ce iubita lui, Yasmine, a rămas însărcinată.

Dacă îl vrei la nuntă, Pepe nu cere foarte mult, ţinând cont de celebritatea sa. Te costă doar 3000 de euro pentru un concert de 60 de minute.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: